Badanka Heavy Metal

89 kr
Artikelnummer: 136058
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Heavy Metal

Lägg till en touch av rock'n'roll till ditt badande med vår Heavy Metal Badanka! Denna coola badanka är formad som ett hårdrocks-fan, komplett med glasögon, en svart rocktröja och en grym gitarr.

Denna badanka har måtten ca 8,5 x 7,5 x 8,5 cm och är tillverkad för att klara av både pooler och spabad. Den är tillverkad av högkvalitativt material som gör den robust och hållbar för långvarig användning.

Fånga upp uppmärksamheten från alla runt omkring dig med denna Heavy Metal Badanka. Dess coola design och roliga karaktär kommer garanterat att sätta igång en rolig och spännande badlek för både barn och vuxna.

Denna badanka är inte bara underhållande - den är också en praktisk lekkamrat som kan hjälpa till att öka självförtroendet och modet hos små barn när de lär sig att simma. Dessutom gör den badandet roligare och mer spännande för alla åldrar.

Så om du vill ha en cool och unik badanka i din samling, eller om du vill göra badandet roligare för dina barn eller dig själv, är vår Heavy Metal Badanka det perfekta valet. Skaffa din idag och låt denna coola badanka rocka din pool eller spabad!