Leia i Box 6,0 x 3,0 med sargkant

99 900 kr


Leia i Box!

I antracitgrå färg, är vår exklusiva boxserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida.

Leia i Box passar alla standardpooler på 3×6 och 4×8 meter. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Pooltaket Leia i Box passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Leia i Box har som standard 12 mm komfortskena på endast en sida. Du väljer själv vilken sida. På motsatt sida skenan, på den största sektionen, monteras skjutdörren. Med förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Leia i Box levereras som en byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Teknisk specifikation
Profiler95/54 mm
Panelval
Klarplast PC*, 3 mm
Färgval profiler
Antracitgrå färg RAL7016
SkenaKomfortskena 12 mm
LåsanordningSektionslåsning med nyckel
Garanti3 års materialgaranti
* PC: Polykarbonatplast


Leia 6,0 x 3,0 med sargkant
Mått inv L x B
6640 x 3680 mm
Mått utv L x B x H
6760 x 4103 x 580 mm
Antal sektioner
3 st

Leia i box är konstruerad så att skenan ska monteras direkt på horisontellt underlag, utan nedsänkt skena. Vill man sänka skenan är det viktigt att den skenlösa sidan hamnar på samma nivå. Vid nedsänkning kan problem med vindsäkringen uppstå.