Varför ska man välja pooltak?  

Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla på köpet (en solig dag kan temperaturen höjas hela 6-8 grader!). När vädret inte är gynnsamt badar du under taket och när sedan solen tittar fram skjutsas hela taket enkelt bort och du badar under klar himmel. Övriga fördelar med ett pooltak är skydd mot löv och smuts, vintertäckning, god energibesparing och att det uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

Idag använder vi oss av två leverantörer, Gullberg & Jansson och Bucovers


Gullberg & Jansson 

Har ett av marknadens bredaste sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Deras pooltak har lång livslängd tack vare robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor. Samtliga modeller har mjuka och behagliga linjer och de har varit noggranna med detaljerna. De har strävat efter att dölja rostfria nitar och skruvar i största möjliga utsträckning och de har stabila lösningar för utsatta funktioner som lås och gångjärn. 

Deras två standardserier av pooltak i box – Nova Comfort och Stella Comfort – har dessutom utformats för att passa alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Utöver detta erbjuder de även ett specialsortiment av måttbeställda pooltak. 

Boxtak

Boxtak, Nova och Stella Comfort

Leia, i specialsortiment

Vi är auktoriserad partner!


Bucovers

Prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet som levereras i färdigmonterade sektioner. Samtliga modeller finns i klarplast (4mm) och kanalplast (8mm). Lås och förlängningsskenor 3,0 m ingår. Dessa är framtagna för att passa våra glasfiberpooler, vill ni ha andra mått, kontakta oss.