Nova Comfort

Nova Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Nova Comfort finns i sju standardstorlekar och passar pooler både med och utan romersk trappa eller poolsarg.


stella comfort

Stella Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.


leia

Leia är ett lågt exklusivt pooltak som smälter väl in i din poolmiljö. Leia kan beställas med skenor på båda sidor eller med skena på endast ena sidan och hjul på andra sidan.

Trots den låga höjden, från endast 54 cm, går det utmärkt att simma under taket. Leia kan beställas med skjutdörr på valfri sida av största sektion. 


NOVA POLARIS

Nova Polaris-serien är för dig som letar efter ett särskilt robust och elegant pooltak.

Nova Polaris-serien är mer kraftfullt utformad jämfört med Nova Comfort-serien och har förstärkta aluminiumprofiler som är 54/40 mm, istället för 44/40 mm. Panelerna är också tjockare och kan beställas i kanalplast 8 mm eller klarplast i 4 mm mot pristillägg.

Nova Polaris kan utformas för att t.ex. passa en pool både med och utan romersk trappa. Nova Polaris-serien har extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Nova Polaris har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.STELLA POLARIS

Stella Polaris-serien är för dig som letar efter ett särskilt robust och elegant pooltak.

Stella Polaris-serien är mer kraftfullt utformad, jämfört med Stella Comfort-serien, och har förstärkta aluminium-profiler som är 54/40 mm, istället för 44/40 mm. Panelerna är också tjockare och kan beställas i kanalplast 8 mm eller klarplast i 4 mm mot pristillägg.

Stella Polaris kan utformas för att t.ex. passa en pool både med och utan romersk trappa. Stella Polaris-serien har extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Stella Polaris har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.ALVA

Alva är marknadens absolut lägsta pooltak med en höjd från endast 39 cm. Alva kan beställas med skenor på båda sidor eller med skena på endast ena sidan och hjul på andra sidan.

Alva har utrustats med förstärkta aluminiumprofiler så att pooltaket trots sin platta konstruktion uppfyller den franska säkerhets- och kvalitetsstandarden, NF P 90 309 och klarar en snölast på minst 45 kg/m2. 

Alva utrustas alltid med klarplast, 4 mm (PC). Alva har extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Alva har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.EMPORIA

Emporia är ett av marknadens lägsta pooltak och smälter vackert in i din trädgård. Emporia är ett av våra lägsta pooltak, med en höjd från endast 63 cm, och i utsökt design. Emporia utrustas alltid i klarplast, 4 mm (PC).Emporia har extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Emporia har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.EMPORIA XL

Emporia XL är ett lågt pooltak som vackert smälter in i din trädgård. Emporia XL är ett av våra lägsta pooltak, med en höjd från endast 100 cm, och i utsökt design. Emporia XL utrustas alltid i klarplast, 4 mm (PC).

Till skillnad från Emporia så är Emporia XL en något högre modell och kan beställas i bredd upp till 550 cm. Emporia XL har extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Emporia XL har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.VEGA

Vega är ett rymligt pooltak med fix installation.

Vega är en fixerad, icke skjutbar modell, men hela sidopartiet kan öppnas upp till två meters höjd. Vega är ett pooltak särskilt anpassat för offentliga och kommersiella bad som t.ex. utomhusbad, campingar, hotell, spa och wellness centers.ATLAS

Atlas är ett lyxigt pooltak utan skenor.

Beroende på storlek rekommenderar vi antingen manuell eller motordriven öppning. Atlas finns i längd upp till 24 m.