Spabad från Artesian SpasArtesian Spas är tillverkare av fyra unika serier av spabad, de fyra serierna är utvecklade för att möta behoven och önskemålen i varje segment för spabadanvändaren. Artesians mål från starten av företaget har varit att i alla spa-serier utforma det bästa spabadet i högsta kvalitet till bästa möjliga pris. Platinum Elite klassen är det mest avancerade spabadet på marknaden, och den har bokstavligen inte någon konkurrens på marknaden. Inget annat spabad på marknaden kan erbjuda de patenterade DirectFlow pump-och rör-systemen, eller de enskilda styr kontroller som är monterade vid varje säte i Platinum Elite serien för lätt åtkomlighet.

Vår slagkraftiga Artesian Elite serie tillhör premiumbaden på marknaden men står i en egen klass i konkurrensen på pris, prestanda och teknik. Och vår spännande Island Spa serie erbjuder nästan obegränsade variationer och tillval, i ett imponerande paket som är väldigt konkurrenskraftigt prismässigt på marknaden. Artesian ger bästa möjliga valuta för dina pengar inom nästan varje område. Artesian Spas är glada att kunna erbjuda spabadsanvändaren de vackraste, mest tekniskt avancerade spabaden på marknaden idag. Företagets löfte till er är att Artesians spabad kommer att vara det bästa badet du kan köpa! Skapat med stolthet, tillverkat med känsla Artesian Spas spabad är tillverkade i USA men gjorda för att passa överallt i Världen.


Artesian Spas

Vi erbjuder marknadens bästa spabad, garanterat!

Samtliga modeller tillverkas i Las Vegas, USA och skeppas sedan till vårt centrallager i England. Fabriken i USA byggdes nyligen ut med ett toppmodernt reningssystem som möjliggör en klimatsmart illverkningsprocess som gynnar både dig och miljön.