Europool Glasfiberpooler

Våra mest sålda glasfiberpooler!

Europool erbjuder högkvalitativa pooler i glasfiber. Den största fördelen med glasfiberpooler är att de består av endast ett element och deras yta är jämn. För att minska värmeförlusten är våra pooler isolerade med polyuretanskum. Detta lager är nödvändigt eftersom det inte bara håller vattentemperaturen, men skyddar också poolen mot mekanisk skada från utsidan.

Europool är ett företag som är den största tillverkaren av glasfiberpooler i Polen och en ledande tillverkare i Europa.

Hållbarhet, design och hög kvalitet är fördelarna med flerårig erfarenhet i branschen.

Victoria 470
från 77 900 kr
Saba 500
från 101 900 kr
Saba 600
från 117 900 kr
Papeete 600
från 122 900 kr
Tropea 620
från 133 900 kr
Farris 650
från 134 900 kr
Papeete 700
från 166 900 kr
Bali 650
från 166 900 kr
Farris 800
från 176 900 kr
Aruba 720
från 186 900 kr
Aruba 820
från 210 900 kr
Bali 750
från 210 900 kr
Panama 800
från 215 900 kr
Tortola 800
från 236 900 kr
Tortola 1000
från 280 900 kr
Hawana 1000
från 280 900 kr

Varför pool i glasfiber - kompositpool?

Allt fler väljer att köpa en färdig kompositpool istället för att gjuta sin pool i betong. Det är inte konstigt, kompositpooler, eller i vardagligt tal glasfiberpooler är tillverkade i ett stycke med integrerade trapplösningar och andra generösa sittytor i högsta möjliga ytfinnish. En glasfiberpool från exempelvis Polyfaser eller Europool byggs upp i ett flertal olika skikt – alla med olika funktioner. Några lager förstärker, andra isolerar eller tätar och ytterligare lager utgör poolens vackra finish.

Resultatet är en utseendemässigt tilltalande och betydligt mer hållbar pool som du aldrig behöver bekymra dig över. När du köper en kompositpool - glasfiberpool från oss kan du känna dig säker på att du får en pool av hög kvalitet, med omfattande garantier oavsett prisklass och modellserie.

Vad skiljer en kompositpool från en glasfiberpool?

Som ni säkert uppmärksammat i vårt berättande om glasfiberpooler vill vi gärna flika in benämningen kompositpool. Problematiken är att det i vardagligt tal kallas glasfiberpool, men i vår kvalitetsmedvetna verklighet handlar det om kompositpooler. En kompositpool består av en mängd genomtänkta lager av material, allt från det ögat ser till det som är vitalt för en kvalitetsprodukt, en pool som verkligen håller i årtionden.

Väljer man det billigaste på marknaden, ofta från små säljande företag som har svårt att redovisa referenser, då får man sannolikt en "glasfiberpool". Inget ont i begreppet, men presenteras ett poolpaket med pool i glasfiber för 100-200.000:- inklusive pooltak och installation, ja då får man förmodligen en riktigt dålig produkt. Viktigt att veta är att glasfiber vid högre badtemperaturer likt i en pool löper stor risk att drabbas av böldpest (osmos). Samma fenomen uppstår då det gäller fritidsbåtar, detta är välkänt. Då det istället handlar om kompositpooler har man låtit materielen få kosta, man har genom olika lager och materialval kommit bort från detta problem. Vinylester är en av komponenterna som är lösningen i pooler som tillåts kosta något mer. Aquagripp säljer och installerar endast kompositpooler av erkänt god kvalitet, med bra garantier samt från tillverkare som inte enbart fajtas med prislapp och billiga material.

Vilka garantier har en glasfiberpool?

Vårt mål är att du alltid ska känna dig trygg med att köpa våra glasfiberpooler. Därför får du alltid 10 års garanti på våra glasfiberpooler från Europool.
Tänk på att skador som tillkommer på grund av storm, försumlighet och vårdslös hantering inte täcks av denna garanti. Även överbelastning som skapats av snö eller is betraktas som försumlighet.

Glasfiberpooler från pålitliga leverantörer

Vi kan tillsammans med våra leverantörer erbjuda pålitliga leveranser av alla våra glasfiberpooler. Med våra gedigna kunskaper och långa erfarenhet av poolkonstruktioner är vi en poolleverantör du kan lita på.

Vi på Aquagripp tror starkt på hållbarhet, design och hög kvalitet, vilket ger dig en trygghet när du väljer oss som poolleverantör. Alla våra glasfiberpooler är isolerade och lämpliga både utomhus och inomhus. Vi siktar alltid på högsta kvalitet till bra priser med snabba leveranser. När man väl bestämt sig för ett investera i en glasfiberpool vill man ju inte vänta för länge på att hoppa i vattnet.