Victoria Plus serien

Populär poolpump i Sverige!

Poolpumparna i Victoria Plus serien är den nya generationens filtreringspumpar. Victoria Plus levereras med ett inbyggt förfilter som ger ett rent och friskt badvatten.


Astral Pool Victoria Plus Silent - Låg ljudnivå och effektiv filtrering av din pool

Filtreringspumpen är den viktigaste komponenten för en pool, och Astral Pool Victoria Plus Silent är den ultimata lösningen för att hålla din pool ren och klar. Med toppmoderna termoplastmaterial och IP 55 skyddsklassificering har denna poolpump en längre livslängd och kan motstå hög temperatur och luftfuktighet. Det inbyggda förfiltret med två hävarmar skyddar pumpen från större partiklar och förhindrar skador på de hydrauliska delarna.

Denna pump är lätt att använda och underhålla, och levereras med en inbyggd överhettningsskydd för att säkerställa en säker och pålitlig drift. Med en ljudnivå på mellan 61 dBA – 70 dBA är Victoria Plus Silent mycket tystare än andra poolpumpar på marknaden.

Förbättra effektiviteten och prestandan i din pool med Astral Pool Victoria Plus Silent. Pumpen har ett pumphus i termoplast och ett högkvalitativt framlager som förbättrar axialkrafterna i pumpen. Beställ din Astral Pool Victoria Plus Silent idag och njut av en ren och klar pool med minimal ljudnivå!

Varför välja en Poolpump från Victoria Plus serien?

  • Victoria Plus Silent poolpump från Astral Pool förlänger livslängden på din poolpump med moderna termoplastmaterial och IP 55 motorskydd.
  • Inbyggt förfilter med två hävarmar ger bättre skydd mot större partiklar som kan skada poolpumpens hydrauliska delar och gör den enkel att använda och underhålla.
  • Kompatibel med Victoria Plus pumpen och har ett inbyggt överhettningsskydd samt pumphus i termoplast.
  • 230V och 400V / 50 Hz - IP 55 säkrad.
  • Den nya generationen av filtreringspumpar med en självansugande pump med en räckvidd från 1/2 Hp upp till 3 Hp, och är utrustade med både enfas- och trefasmotorer.
  • Låg ljudnivå: mellan 61 dBA - 70 dBA.
  • 100% kompatibel med Victoria Plus pumpen.
  • Överdimensionerad och högkvalitativ framaxellager för att förbättra axialkrafterna hos pumpen.