Flopro serien

Poolpumpar från Zodiac!

Våra miljösmarta poolpumpar i FloPro serien är energieffektiva och saltvattentåliga. Upptäck vårt breda sortiment av poolpumpar som håller din pool i toppskick.


Zodiacs miljövänliga och tystgående cirkulationspumpar i FloPro serien

Zodiacs FloPro-serie består av miljösmarta cirkulationspumpar som är utformade för att ge hög prestanda och en lång livslängd. Zodiac är en av världens ledande tillverkare av cirkulationspumpar och har installerat över 500 000 pumpar runt om i världen.

FloPro, FloPro VS och FloPro VS AUT är alla saltvattentåliga, energieffektiva och tystgående, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill ha en pump som är både driftsäker och miljövänlig. Dessutom är de enkla att installera och det går snabbt att ersätta en befintlig pump tack vare retrofit installation med låg eller hög bottenplatta.

Med ett stort förfilter på 2,6 liter minskar också behovet av underhåll, vilket gör FloPro-serien ännu mer attraktiv för den som vill ha en pump som är enkel att använda och underhålla.

FloPro är en enhastighetspump som finns i 9 olika modeller i både enfas- och trefasutförande. För den som vill ha högsta möjliga energibesparing och tystgående drift är FloPro VS och FloPro VS AUT variabla hastighetspumpar ett utmärkt alternativ. Alla modeller har en treårig materialgaranti och är tillverkade i robust, korrosionsresistent polypropylenplast för att ge en mer tystgående drift och en lång förväntad livslängd.

Varför välja en Poolpump från FloPro serien?

  • Miljösmarta cirkulationspumpar för hög prestanda och lång livslängd
  • Ett utmärkt val för driftsäkerhet och miljövänlighet
  • Saltvattentåliga, energieffektiva och tystgående
  • Enkla att installera med retrofit installation med låg eller hög bottenplatta
  • Stort förfilter på 2,6 liter minskar behovet av underhåll
  • FloPro finns i 9 olika modeller i både enfas- och trefasutförande
  • FloPro VS och FloPro VS AUT ger högsta möjliga energibesparing och tystgående drift med variabla hastigheter
  • Alla modeller har treårig materialgaranti och är tillverkade i robust, korrosionsresistent polypropylenplast.