STÄDUTRUSTNING

Vi erbjuder städutrustning till alla typer av pooler. Hittar du inte rätt produkt? Skriv in produktens benämning i sökrutan eller kontakta oss här.


Håll din pool kristallklar med våra prisvärda städprodukter!

En ren pool är inte bara mer inbjudande och trevlig att simma i, det är också viktigt för att hålla vattenkvaliteten hög och förhindra tillväxt av alger och bakterier. Med våra städprodukter från ledande tillverkare som Delphin och Astral kan du enkelt hålla din pool ren och fräsch året runt.

Våra städprodukter inkluderar håvar och borstar som är utformade för att ta bort smuts och skräp från poolens ytor. Med hjälp av en teleskopstång kan du nå alla hörn och vrår utan att behöva gå in i vattnet, vilket gör städningen mer effektiv och bekväm.

För att hålla din pool ren och fräsch är det viktigt att städa regelbundet. En bra rutin är att använda håven för att ta bort synligt skräp från ytan dagligen, och borstar för att ta bort alger och smuts från väggarna och botten av poolen minst en gång i veckan. Genom att använda våra högkvalitativa städprodukter kan du se till att din pool är ren och klar för bad närhelst du önskar.

Så, om du vill njuta av en ren och inbjudande pool året runt, investera i våra städprodukter från Delphin och Astral. Med deras högkvalitativa design och enkla användning kommer du att kunna hålla din pool i toppskick med minimal ansträngning.

Varför köpa städprodukter från oss på Aquagripp.se?

  • En ren pool är både inbjudande och viktig för att hålla vattenkvaliteten hög och förhindra tillväxt av alger och bakterier.
  • Våra städprodukter från ledande tillverkare som Delphin och Astral gör det enkelt att hålla din pool ren och fräsch året runt.
  • Våra håvar och borstar är speciellt utformade för att effektivt ta bort smuts och skräp från poolens ytor.
  • Med en teleskopstång kan du nå alla hörn och vrår utan att behöva gå in i vattnet, vilket gör städningen både bekväm och effektiv.
  • För att hålla din pool i toppskick är det viktigt att städa regelbundet, och våra högkvalitativa städprodukter gör det enkelt och smidigt att göra det.
  • Med en investering i våra städprodukter från Delphin och Astral kan du njuta av en ren och inbjudande pool med minimal ansträngning och maximal njutning.