Mediterranean serien

Dessa sandfilter från Gullberg & Jansson ger dig en klar & fin pool.


Mediterranean Sandfilter - För Renare och Klarare Poolvatten

Med ett sandfilter från Mediterranean-serien från Gullberg & Jansson kan du vara säker på att din pool alltid har rent och kristallklart vatten. Dessa sandfilter finns i tre olika storlekar och kan väljas med både toppmonterad och sidomonterad ventil.

En toppmonterad ventil är idealisk för teknikrum med begränsat utrymme och installationen är också enklare. En sidomonterad ventil ger dock möjlighet att se in i filtret och övervaka dess prestanda.

Mediterranean sandfilter har en 2-årig materialgaranti och själva tanken har en materialgaranti på hela 10 år. Tanken är tillverkad i formsprutad polypropylen, en stark och hållbar plast som garanterar långvarig användning.

Poolstorlek och cirkulationspumpens kapacitet avgör vilket sandfilter som passar bäst. Vi rekommenderar att poolvattenvolymen renas minst 4 gånger per dygn för en optimal vattenrening.

Kort sagt, med Mediterranean sandfilter från Gullberg & Jansson kan du njuta av en ren och frisk pool utan ansträngning. Investera i ett sandfilter idag och upplev en förbättrad poolupplevelse!

Varför välja ett Sandfilter från MS serien?

  • Mediterranean sandfiltret finns i tre olika storlekar och kan väljas med både toppmonterad och sidomonterad ventil.
  • Toppmonterad ventil tar mindre plats i teknikrummet och är lättare att installera, medan sidomonterad ventil ger dig möjlighet att se in i filtret.
  • 2 års materialgaranti och 10 års materialgaranti på själva tanken.
  • Rekommenderar glasmediumet AFM för renare och klarare vatten under längre tid samt minskad vattenförbrukning upp till 75%.
  • För optimal vattenrening, rekommenderar vi att den totala poolvattenvolymen renas minst 4 gånger per dygn.
  • Poolstorleken och cirkulationspumpens kapacitet avgör vilket sandfilter du ska välja.