Astralpool serien

UV-behandlad abs-plast för att klara även de tuffaste poolmiljöerna.


Bräddavlopp och tillbehör för effektiv rengöring av din pool - Astral

Vårt sortiment av bräddavlopp och skimmer från Astral är utformat för att erbjuda högkvalitativa lösningar för effektiv rengöring av din pool. Tillverkade av vit ABS med UV-behandling, garanterar våra produkter hög motståndskraft mot sol och kemikalier, vilket säkerställer hållbarhet och lång livslängd.

Våra bräddavlopp och skimmer levereras med en dammsugareplatta som gör rengöringen av poolen enkel och smidig. De är också utrustade med en rymlig silkorg som skyddar ditt poolsystem från skräp och skador. Anslutningar finns tillgängliga i både 1″1/2 och 2″ gänga för att passa olika poolstorlekar och krav.

Med vårt sortiment av bräddavlopp och skimmer från Astral kan du känna dig trygg och säker på att du investerar i högkvalitativa produkter som garanterar att vattnet i din pool förblir rent och klart. Så oavsett om du är en professionell poolägare eller bara vill ha en enklare lösning för din hemmapool, så erbjuder vårt sortiment av bräddavlopp och skimmer från Astral en pålitlig och effektiv lösning för att hålla din pool ren och klar.