Badringar

Badringar från Petites Pommes är en förnyad barndomsklassiker tillverkad för att hålla i flera säsonger. Badringarna finns i två olika storlekar och passar både barn och vuxna. Njut av en avkopplande dag vid poolen eller stranden med våra klassiska badringar.


Petites Pommes Klassiska Badring: Hållbar Nostalgi för Barndomens Somrar

Ge ditt barn en tidlös badupplevelse med Petites Pommes klassiska badring. Denna förnyade barndomsklassiker är skapad för att vara en pålitlig följeslagare genom flera säsonger av glädje och lek. Med en generös diameter på 60 cm är denna badring perfekt anpassad för barn från 3 år och uppåt.


Fördelar med Petites Pommes Badringar?

Fri från BPA och Ftalater: Vi prioriterar barnsäkerhet. Vår badring är tillverkad utan BPA och ftalater för en hälsosam och trygg lekmiljö.

Slittålig PVC 0,25 mm: Konstruerad av högkvalitativ, slittålig PVC med en tjocklek på 0,25 mm, är vår badring redo för att möta lekfulla äventyr i vatten.

Återanvändbar Bomullspåse: Levereras praktiskt i en återanvändbar bomullspåse för enkel transport och förvaring mellan badsäsongerna.


Underhåll och Förvaring:

För att förlänga livslängden och bevara badringens fräschhet rekommenderar vi att skölja av den med vatten efter varje användning. Förvaras sedan på en sval och torr plats för att säkerställa att den är redo för nästa roliga vattenäventyr.


Skapa oförglömliga sommarminnen med Petites Pommes klassiska badring - en pålitlig och charmig följeslagare för ditt barns vattenlek. Låt barndomens glädje återuppstå på varje dopp!