Vitalia serien

Vitalia ät tillverkade i UV-beständig ABS-plast, hög kvalité från Frankrike.


Köp högkvalitativa Skimmers från Vitalia - Skimmer Comfort och Skimmer Premium med UV-stabiliserad ABS plast

Vitalias sortiment av skimmer erbjuder högkvalitativa lösningar för effektiv rengöring av din pool. Skimmer Comfort och Skimmer Premium är båda tillverkade av UV-stabiliserad ABS-plast med skruvar i rostfritt stål (A4) och infästningar av mässing för hög motståndskraft mot sol och kemikalier. Båda skimmerna har 50/63 mm limanslutning och möjlighet att montera 32 mm överfyllnadsskydd. Dessutom levereras de med kompletta linerpackningar för enkel installation. Skimmer Premium är dessutom enkel att ta bort och återmontera vid linerbyte. Rekommenderat flöde på 10 m³/h. Med Vitalias sortiment av skimmer kan du vara säker på att du investerar i högkvalitativa produkter som garanterar att vattnet i din pool förblir rent och klart.


Varför välja skimmer från Vitalia?

Högkvalitativ Konstruktion: Vitalias skimmers är tillverkade med fokus på hög kvalitet och långvarig hållbarhet för att möta dina poolbehov.


Effektiv Ytrening: Utformade för att fånga och avlägsna ytföroreningar effektivt, vilket håller din pool ren och klar.


Innovativ Design: Vitalia integrerar innovativa teknologier och designelement för att optimera skimmerns prestanda och funktionalitet.


Lätt Installation: Enkel och snabb installation gör det möjligt att njuta av fördelarna med Vitalias skimmer utan komplicerade processer.


Mångsidighet: Passar olika pooltyper och storlekar, vilket gör Vitalias skimmer till ett mångsidigt val för olika poolmiljöer.


Välj Vitalias skimmer för att investera i pålitlig poolrening och njut av en ren och inbjudande poolmiljö.