Cantabric serien

Sandfilterna i Cantabric serien är en välbeprövad produkt som använts i väldigt många poolinstallationer i Sverige. Hög kvalité från Spanska Astral.


Sandfilter Cantabric - En pålitlig lösning för kristallklart poolvatten från Astralpool!

Om du vill ha kristallklart poolvatten behöver du en högkvalitativ sandfilter, och Cantabric serien från Astral är en av de bästa på marknaden. Med en filtertank av ABS-plast och toppmonterad 6-vägsventil, är Sandfilter Cantabric en pålitlig lösning för att hålla poolvattnet rent och klart.

Cantabric 500 Toppventil till pool från Astralpool är en högpresterande lösning för att filtrera poolvatten. Den har en anslutning på 1,5" och kan hantera ett maximalt flöde på 9 m³/h. Filtertanken kan fyllas med upp till 100 kg sand och 80 kg glas, och har en maximal diameter på 500 mm och höjd på 1009 mm. Samtidigt väger filteret bara 17,5 kg, vilket gör det enkelt att installera och hantera.

Cantabric 400 Toppventil till pool från Astralpool är en annan pålitlig lösning för att filtrera poolvatten och hålla det rent och klart. Den är utrustad med en filtertank av ABS-plast och en toppmonterad 6-vägsventil för enkel användning och effektiv rening av poolvattnet. Den har också en inbyggd tryckmätare för att övervaka filtrets prestanda och säkerställa optimal funktion.

Observera att filtermedia inte ingår i priset för varken Cantabric 500 eller 400. Men med Sandfilter Cantabric Toppventil till pool från Astralpool kan du vara säker på att du har en högkvalitativ och effektiv lösning för att filtrera poolvatten och hålla det klart och friskt för bad.

Så om du vill ha renare och friskare poolvatten, välj Sandfilter Cantabric Toppventil till pool från Astral. Det är en smart investering i din pool och din hälsa. Lita på Astralpool för en pålitlig och högkvalitativ sandfilterlösning för din pool!

Varför välja ett Sandfilter från Cantabric serien?

  • Tillverkad av högkvalitativ ABS-plast för hållbarhet och pålitlighet
  • Effektiv rening av poolvatten för kristallklart och friskt badvatten
  • Toppmonterad 6-vägsventil för enkel kontroll av vattenflödet och filtermedia
  • Inbyggd tryckmätare för att övervaka filtrets prestanda och säkerställa optimal funktion
  • Lätt att hantera och installera med en vikt på endast 17,5-19,9 kg
  • Kan hantera stora mängder sand eller glas och har en maximal diameter på 500-600 mm och höjd på 1009-1069 mm
  • En investering i både din pool och din hälsa för en ren och frisk badmiljö.