Pooler


Att investera och bygga pool är resan till att förverkliga sin dröm om en härlig badmliljö, poolen blir ett smycke i trädgården i många år framåt. Grunden för ett lyckat poolprojekt är att välja produkter av god kvalitet, men även planering av miljön då det gäller utrymme runt poolen, trapplösningar som stämmer in samt en relevant pooltäckning som smälter  in i miljön.

Europool - Glasfiberpool

Europool erbjuder högkvalitativa glasfiberpooler. För närvarande erbjuder vi 20 modeller i olika storlekar från 4m upp till 11m långa pooler med jacuzzi. Den största fördelen med glasfiberpooler är att de består av endast ett element och deras yta är jämn. För att minska värmeförlusten är våra pooler isolerade med polyuretanskum. Detta lager är nödvändigt eftersom det inte bara håller vattentemperaturen, men skyddar också poolen mot mekanisk skada från utsidan.

Europool är ett företag som är den största tillverkaren av glasfiberpooler i Polen och en ledande tillverkare i Europa.

Klicka på bilden för att se våra pooler!Polyfaser - Glasfiberpool

Polyfaser har tillverkat pooler i glasfiber i nästan 50 år och producerar för närvarande cirka 1200 pooler per år. Polyfaser står för kompromisslös kvalitet till den minsta fibern och många års erfarenhet av poolkonstruktion, vilket ger dig en trygg säkerhet i ditt val av pool. Poolerna vi levererar från Polyfaser är isolerade och lämpliga både för utomhus och inomhus.

Polyfaser är ett av dom äldsta företagen inom tillverkning av av glasfiberpooler i Italien och en ledande tillverkare i Europa.

Klicka på bilden för att se våra pooler!Thermopool - Liner med isolerad betongstomme

Thermopoolen är en av de bästa och mest gedigna poolkonstruktioner man kan välja, thermoblocken fylls med armering och betong och är genom detta en oerhört stark konstruktion som även inkluderar en effektiv isolering, detta ger en otroligt bra värmeekonomi som sparar energi i flera år. Thermoblocken är i kvalitet P25 / P80.

Klicka på bilden för att se våra pooler!