POOLER

Att investera och bygga pool är resan till att förverkliga sin dröm om en skön och avkopplande livsstil. Grunden för ett lyckat poolprojekt är att välja produkter av högsta kvalitet, men även planering av miljön då det gäller att placera poolen på bästa sätt och förbereda utrymmet runt poolen, trapplösningar som stämmer in samt en relevant pooltäckning som passar in i miljön. Som standard erbjuder vi glasfiberpooler i olika storlekar och thermopooler för dig som vill bygga pool själv.


Drömmer du om en egen pool?

En varm sommardag är vi övertygade om att de flesta har drömt om att ha en egen pool i sin trädgård.
Tänk att kunna ta ett härligt svalkande dopp i värmen eller bara njuta med vänner och familj kring poolen sköna sommardagar.
Oavsett hur du använder din pool kommer den garanterat bli en källa till livskvalitet.
Beställ din pool online eller välkommen in till vår butik i Helsingborg så hjälper vi dig att förverkliga din pooldröm! Kontakta oss idag!

Pooler från pålitliga leverantörer

Tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda pålitliga leveranser. Med våra gedigna kunskaper och långa erfarenhet av poolkonstruktioner kan ni lita på oss.
Hållbarhet, design och hög kvalitet är honörsord i vår verksamhet vilket ger dig en trygghet i ditt val av pooleverantör.
Samtliga pooler är isolerade och lämpliga både utomhus och inomhus. Vårt mål är högsta kvalitet till bra priser och snabba leveranser.
När man väl bestämt sig för ett investera i en pool vill man inte vänta för länge på att hoppa i badet.

Varför en pool i glasfiber - kompositpool?

Allt fler väljer att köpa en färdig kompositpool istället för att gjuta sin pool i betong.
Det är inte konstigt, kompositpooler, eller i vardagligt tal glasfiberpooler är tillverkade i ett stycke med integrerade trapplösningar och andra generösa sittytor i högsta kvalitet.
Kompositpoolen är en utseendemässigt tilltalande och betydligt mer hållbar pool som du aldrig behöver bekymra dig över.
När du köper en kompositpool från oss kan du känna dig säker på att du får en pool av hög kvalitet, med omfattande garantier oavsett prisklass och modellserie.

Vad skiljer en kompositpool från en pool i glasfiber?

En kompositpool består av en mängd genomtänkta lager av material, allt från det ögat ser till det som är vitalt för en kvalitetsprodukt, en pool som verkligen håller i årtionden. En glasfiberpool byggs upp på ett annat sätt och håller inte samma höga kvalitet som en kompositpool.
När det handlar om kompositpooler har man låtit materialen få kosta lite mera, man har genom olika lager och materialval fått fram en produkt med hög kvalitet.
Vinylester är en av komponenterna som är lösningen i våra pooler som kanske kostar något mer men ger oss nöjda kunder.
Aquagripp säljer och installerar endast kompositpooler av erkänt hög kvalitet och bra garantier.

Swimmingpool i egen design

Vi erbjuder pooler i fem olika färger så du kan integrera din swimmingpool med omgivningen på bästa sätt. Valet av färg har stor inverkan på poolens utseende och slutresultat. Du kan välja mellan färgerna ljusblå, vit, sand, blå och grå.
Belysning i poolen ger en behaglig stämning och ökar möjligheten till bad dygnet runt samtidigt som den ger extra säkerhet om du vill bada på kvällen.
Vi erbjuder många olika poolbelysningar av högsta kvalitet för en trevligt upplyst swimmingpool. Som standard ingår armaturpaket i plast till alla våra swimmingpooler.
Komplettera gärna din swimmingpool med LED-belysning i 12 olika färger. Snabba leveranser och bra priser.

Vilka garantier har en pool?

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med våra pooler och lämnar 20 års garanti på glasfiberpooler från Polyfaser och 10 års garanti på Europool.
Skador som uppkommer på grund av storm, försumlighet eller vårdslös hantering omfattas inte av garantin.
Överbelastning orsakad av snö eller is betraktas som försumlighet.