PVC PRODUKTER

PVC används ofta till pool och är väldigt enkelt att jobba med. Delarna limmas ihop och klarar klor mycket bra.


Bygg din drömpool med våra högkvalitativa PVC-produkter!

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av PVC slang, kulventiler, rör, T-stycken, vinklar, muffar och lim som gör poolinstallationen snabb och enkel.

Våra PVC-produkter är utformade för att vara hållbara, motståndskraftiga mot korrosion och lätta att underhålla, vilket gör dem till det perfekta valet för poolinstallation. Med vår PVC slang kan du enkelt transportera vatten mellan poolpump, sandfilter, poolvärmepump, saltklorinator och värmeväxlare. Våra PVC kulventiler ger dig full kontroll över vattenflödet och är lätta att installera och använda.

Vi förstår att tid är värdefullt när du bygger din drömpool. Därför har vi ett lager av PVC-rör och PVC-komponenter som är redo att skickas ut till dig när du behöver dem. Och med vårt enkla beställningssystem kan du beställa våra PVC-produkter med några enkla klick.

Varför använda våra PVC-produkter?

  • Hög kvalitet - Våra PVC-produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och motståndskraftiga mot korrosion.

  • Enkel installation - Våra PVC-produkter är utformade för att vara lätta att installera, vilket gör poolinstallationen snabb och enkel.

  • Låg underhållskostnad - PVC-produkter kräver minimalt underhåll, vilket sparar tid och pengar på lång sikt.

  • Fullständig kontroll - Våra PVC kulventiler ger dig fullständig kontroll över vattenflödet, vilket ger dig möjlighet att anpassa poolens prestanda efter dina behov.

  • Flexibilitet - Vårt sortiment av PVC-produkter erbjuder olika storlekar och konfigurationer, vilket ger dig flexibilitet att anpassa poolinstallationen efter dina behov.

  • Snabb leverans - Vi har ett lager av PVC-rör och komponenter som är redo att skickas ut, vilket ger dig snabb leverans och minskar väntetiden på din poolinstallation.

  • Kompetent support - Vårt team av experter finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med dina PVC-produktbehov och svara på alla dina frågor.

  • Rimliga priser - Vi erbjuder högkvalitativa PVC-produkter till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för dig att skapa din drömpool utan att spräcka budgeten.