POOLSTEGAR & POOLTRAPPOR

Våra poolstegar är tillverkade av blankpolerat rostfritt stål med rostfria steg och halkskydd. Poolstegarna levereras med 3 eller 4 steg beroende på pooldjup. Våra väldesignade pooltrappor är tillverkade i Sverige och utformade för att skapa högsta möjliga badkomfort och trivsel.


Pooltrappor

Våra pooltrappor finns i många olika modeller och ingår som standard i alla våra glasfiberpooler. Till våra thermopooler kan du välja till pooltrappor i olika utföranden, alternativt nöjer du dig med en poolstege som ingår i alla våra thermopoolpaket.

För att hitta en form som passar just din pool erbjuder vi allt från gaveltrappor och hörntrappor till halvrunda och runda samt romerska pooltrappor.

Ska jag välja poolstege eller pooltrappa?

En poolstege är ett bra val för dig som på ett enkelt och säkert sätt vill kunna kliva ner i poolen med stöd från stabila steg och handtag. Om du väljer en poolstege kommer du inte behöva fundera på att ha poolen med olika djup utan kan låta den vara utformad med samma djup rakt igenom.

Har du en monterad poolstege i mitten på kortänden på din pool går det mot tillägg att få ett pooltak med gaveldörr i största sektionen. Detta medför att det går att skjuta taket förbi den fasta poolstegen.

En pooltrappa är ett utmärkt val för dig som vill ge lite mer karaktär till poolen och ha möjlighet att designa den efter egna önskemål. Pooltrappan kan vara utformade på många olika sätt, vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar just för dig.

En pooltrappa gör det enkelt att ta sig i och ur vattnet. Trappstegen kommer sedan kunna användas som sköna sittplatser när du vill ta en paus från simturen och samtidigt få den sköna och svalkande känslan från vattnet.

Om du ska välja en poolstege eller pooltrappa beror oftast på hur dina förutsättningar ser ut. Om du investerar i en glasfiberpool ingår pooltrappan som standard och väljer du att bygga en thermopool kan du välja till pooltrappan i olika utföranden.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen till din pool. Beställ din poolstege och pooltrappa online med snabba leveranser och bra priser.