Spalock

Locket till ditt spabad är en viktig del för att få en effektiv uppvärmning men också hålla smutsen borta. Hittar du inget lock som passar ditt bad? Kontakta oss här.


Förläng din spabadssäsong med våra högkvalitativa spalock!

Ett spalock är ett oumbärligt tillbehör för dig som vill förlänga din spabadssäsong och njuta av en avkopplande stund i vattnet året om. Vi erbjuder ett brett sortiment av spalock i olika storlekar, så att du kan hitta den som passar perfekt till ditt spabad. Våra spalock finns både i rundform i storlekarna 200-230 cm och rektangulär form i storlekarna 200x200-240x240 cm.

Våra spalock har en stomme av isolerskivor med hög densitet, vilket ger en hög värmeisolering och hjälper till att behålla temperaturen i din bubbelpool. Stommen är också förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, vilket ger extra styrka och stabilitet.

Det rundformade spalocket är tillverkat av kraftig vinyl som är anpassad för marina miljöer, vilket garanterar att det håller länge i alla väderförhållanden. Överdraget är utformat med dubbelvikta sömmar i kanterna för en bättre hållbarhet och har en viss sluttning för enklare vattenavvisning av nederbörd.

Att investera i ett spalock av hög kvalitet från oss är ett smart val för dig som vill förlänga din spabadssäsong med många härliga timmar av avkoppling och njutning. Ta hand om ditt spalock genom att rengöra det regelbundet och behandla vinylen, så att det står emot väder, vind och UV-strålning och behåller sin naturliga färg.

Välkommen att utforska vårt sortiment av högkvalitativa spalock och hitta den som passar ditt spabad bäst!

Hur mäter man radien på hörnen?

  1. Placera en linjal eller ett måttband på hörnet så att det sträcker sig från ena sidan av hörnet till den andra.

  2. Se till att linjalen eller måttbandet går genom hörnets mittpunkt.

  3. Titta på måttet där linjalen eller måttbandet korsar hörnets kurva.

  4. Detta mått är radien på hörnet.

  5. Ta gärna flera mätningar från olika vinklar för att vara säker på att du har fått rätt radie på hörnet.

Hur ska jag hand om mitt spalock?

Att ta hand om ditt lock till spabad på rätt sätt är viktigt för att säkerställa att det håller länge och fortsätter att fungera som det ska. Här är några enkla tips på hur du kan sköta om ditt lock till spabad:

  1. Rengör lockets yta regelbundet: Ta bort smuts och damm från lockets yta med en mjuk borste eller trasa och rengör det med vatten. Undvik starka rengöringsmedel som kan skada lockets yta.

  2. Behandla vinylen: Efter att du har rengjort lockets yta, kan du använda en vinylbehandling för att skydda mot solens UV-strålar och motverka att vinylen blir torr och spricker.

  3. Kontrollera fastsättningsremmarna: Se till att alla fastsättningsremmar är på plats och att de sitter ordentligt fast. Om någon rem har blivit sliten eller skadad, byt ut den.

  4. Töm avloppsslangen: Många lock har en avloppsslang som låter regnvatten rinna av. Se till att slangen är ren och att det inte finns några blockeringar.

  5. Förvara locket på rätt sätt: Om du tar bort locket från spabadet, se till att det förvaras på en torr och säker plats, borta från direkt solljus och fukt.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på ditt lock och säkerställa att det fungerar som det ska för en lång tid framöver.