Leverans - Läs om hur vi hanterar din beställning

En fraktavgift tas ut på alla ordrar under 500 kr. F.n ligger fraktavgiften från 89:- (fraktkostnad visas i kassan).

Leveranstid Normal, leveranstid är omgående vilket betyder att den lämnar vår lager 1-5 arbetsdagar från att vi fått din beställning.

Vi använder idag DHL för att skicka alla våra produkter. Som standard skickar vi till din närmsta DHL servicepoint. Om det är större paket, skickas det med hemleverans utan kvittens.

Om en vara avviker mot normal leveranstid kontaktar vi er via e-mail eller sms för att meddela beräknad leveranstid. Du har rätt att annullera din order om leveranstiden inte passar dig.

Har du beställt flera varor kommer de i största möjliga mån att sampaketeras.

Skulle vi vara tvungna att delleverera står Aquagripp webshop för den extra fraktavgiften.

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Aquagripp webshop till kunden så är Aquagripp webshop (betalnings) ansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Aquagripp webshop så är kunden (betalnings) ansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till fraktbolaget.

För paket som inte löses ut inom 14 dagar, förbehåller sig Aquagripp webshop rätten att debitera kunden för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift till oss. Observera att ej outlösta paket gäller ej som retur.

Reklamationer
Om en vara skulle vara felaktig, defekt eller felexpedierad så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail [email protected] så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveranser sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.