Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson erbjuder stilfulla poolstommar som ger dig en oöverträffad poolupplevelse.


Stilfulla och Hållbara Glasfiberpooler från Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson erbjuder glasfiberpooler med stilren design och hög funktionalitet. Våra poolstommar tillverkas i ett stycke med integrerad trappa och sittbänk för att ge dig en oöverträffad poolupplevelse. Vi använder oss av avancerad teknologi för att bygga poolstommarna med flera skikt och med en keramisk kärna som central del av väggstrukturen vilket ger en extra stabil och hållbar stomme.

Med en pool från Gullberg & Jansson får du en stilren och elegant pool med hög funktionalitet som ger dig många års glädje och avkoppling. Vi är stolta över att erbjuda poolstommar i kompositglasfiber av högsta kvalitet som ger dig en pool som är både vacker och funktionell.

Välj en glasfiberpool från Gullberg & Jansson för att uppleva en unik poolupplevelse med stilren design och hög kvalitet. Vi är glada att kunna erbjuda poolstommar som är hållbara och stilfulla samtidigt.


Tillverknings processen av poolerna

Gullberg & Janssons glasfiberpooler tillverkas med hjälp av en speciell tillverkningsprocess som kallas för laminering. Först lägger man på ett lager gelcoat på en form som är speciellt utformad för att skapa den önskade poolformen. Sedan appliceras flera lager glasfiberväv med hjälp av en blandning av harts och härdare, som sedan härdas och stelnar. Denna process upprepas flera gånger för att bygga upp en stark och hållbar poolstomme. Slutligen appliceras en sista ytskikt av gelcoat för att skapa en slät och fin finish på poolen. Genom denna tillverkningsprocess kan Gullberg & Jansson skapa poolstommar som är starka, hållbara och som behåller sin eleganta finish under många år.