INLOPP

Vi erbjuder inlopp av högsta kvalité från bland annat Pahlén & Astral. Hittar du inte vilken produkt som passar dig? Kontakta oss här


Här hittar du vårt sortiment av inlopp för pool från två av de mest välrenommerade tillverkarna på marknaden - Pahlén och Astral.

Vi erbjuder ett brett utbud av inlopp i både plast och rostfritt stål, vilket ger dig möjlighet att välja det material som passar din pool och dina behov bäst.

Inloppen är viktiga delar i varje poolinstallation och är en viktig faktor för att säkerställa att vattnet cirkulerar på ett effektivt sätt. Genom att använda högkvalitativa inlopp kan du vara säker på att vattnet i din pool kommer att cirkulera effektivt och hålla en hög nivå av renhet.

Vi erbjuder inlopp i olika storlekar och utföranden för att passa olika poolstorlekar och typer av pooler. Det rostfria alternativet är tillverkat av högkvalitativt stål för att garantera lång hållbarhet och motstånd mot korrosion. Plastinloppen är lättare och enklare att hantera vid installation.

Både Pahlén och Astral är välkända varumärken inom poolindustrin och är kända för att tillverka högkvalitativa och pålitliga poolprodukter. Genom att välja en av dessa tillverkare kan du vara säker på att du får en produkt som kommer att hålla högsta kvalitet och lång livslängd.

Vi har ett stort utbud av inlopp för pool från Pahlén och Astral i lager och erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Oavsett om du söker ett inlopp i rostfritt stål eller plast, kan du vara säker på att hitta vad du behöver här hos oss. Beställ ditt inlopp för pool idag och se till att din pool har det bästa tillbehöret för effektiv vattenrening och cirkulation.

Att tänka på vid val av inlopp för pool

  • Poolstorlek - Välj inlopp som är proportionerliga med din poolstorlek.

  • Typ av pool - Inlopp finns i olika utföranden som passar olika typer av pooler. Se till att välja rätt typ för din pool.

  • Material - Inlopp finns i plast och rostfritt stål. Tänk på vilket material som passar dina behov och krav på hållbarhet.

  • Flödeshastighet - Se till att inloppet har rätt flödeshastighet för din pool för att säkerställa effektiv vattenrening och cirkulation.

  • Varumärke - Välj ett pålitligt varumärke som Pahlén eller Astral för att säkerställa högsta kvalitet och lång livslängd.

  • Installation - Tänk på hur enkelt inloppet kan installeras i din pool, och se till att du har rätt verktyg och utrustning för att göra installationen på ett säkert och korrekt sätt.

  • Kompatibilitet - Se till att inloppet är kompatibelt med andra pooltillbehör och system, som poolpumpar och filter, för att säkerställa att allt fungerar tillsammans på ett effektivt sätt.