Variabla Pumpar

Miljövänliga poolpumpar!

Här har vi samlat alla våra Variabla poolpumpar. På dessa pumpar kan du enkelt styra varvtalet och därmed säkerställa tystdrift, låg energiförbrukning och en effektiv filtrering.


Variabla poolpumpar - Tystgående, energibesparande och miljösmarta

Här på vår sida har vi samlat alla våra variabla poolpumpar som ger dig en optimal filtrering av poolen, samtidigt som de minskar din elförbrukning med upp till 80%. Med en frekvensstyrd kvalitetspump kan du enkelt styra varvtalet och säkerställa tystdrift, låg energiförbrukning och en effektiv filtrering.

Våra miljösmarta variabla hastighetspumpar är utvecklade för högsta möjliga energibesparing och tystgående drift. Med en reducerad ljudnivå kan du njuta av en ren och klar pool utan att bli störd av höga ljudnivåer. Dessutom ger de optimala driftskostnader och vattenkvalitet.

Genom att välja en variabel poolpump får du en tystgående och energieffektiv pump som ger en optimal filtrering. Detta betyder att du får en ren och klar pool samtidigt som du minskar din elförbrukning och sparar pengar på dina energikostnader.

Så om du vill ha en tystgående och energieffektiv poolpump som ger optimala driftskostnader och vattenkvalitet, välj en av våra variabla poolpumpar idag.

Varför välja en Variabel Poolpump?

  • Variabla poolpumpar ger optimala driftskostnader och vattenkvalitet.
  • Du kan enkelt styra varvtalet och säkerställa tystdrift och låg energiförbrukning.
  • Minskad elförbrukning upp till 80% ger högsta möjliga energibesparing.
  • Tystgående drift och energieffektivitet är nyckelfunktioner hos variabla poolpumpar.
  • Variabla hastighetspumpar är miljösmarta och ger en optimal filtrering.
  • Frekvensstyrd kvalitetspump är en investering i en ren, klar och kostnadseffektiv pool.