POOLLINER

Utforska vårt sortiment av poolliners i olika färger och mönster. Våra poolliners är tillverkade av slitstark PVC-vinyl och erbjuder en standardtjocklek på 0,75 mm, vilket garanterar långvarig kvalitet och motståndskraft mot påfrestningar från både UV-ljus och poolkemikalier.

Passande för det nordiska klimatet är vår poolliner känd för sin överlägsna slitstyrka och förmåga att behålla färgintensiteten över tiden. Det robusta materialet är speciellt behandlat för att motstå blekning, och linern kan hantera upp till 33 graders värme, vilket gör den idealisk för olika väderförhållanden.

Anpassa din poolliner efter dina önskemål genom att välja mellan olika färger och mönster.

Har du andra mått? Kontakta oss så hjälper vi dig!


Poolliner: För poolskydd och estetik

1. Vad är en Poolliner?

En poolliner är en essentiell komponent i både över mark- och in-ground-pooler och fungerar som en skyddande och dekorativ beläggning för poolens insida. 

Tillverkad vanligtvis av material som vinyl eller plast, är pool liners utformade för att täcka en pools väggar och botten för att förhindra läckage och skapa en jämn och vattentät yta.

2. Funktion och syfte

Denna tätning är avgörande för att upprätthålla poolens integritet och förhindra att vatten sipprar ut, vilket kan leda till skador på struktur och omgivande områden. 

Våra poolliners är tillverkade av slitstark PVC-vinyl och erbjuder en standardtjocklek på 0,75 mm, vilket garanterar långvarig kvalitet och motståndskraft mot påfrestningar från både UV-ljus och poolkemikalier.

3. Färger och mönster

Utöver deras funktionella syfte erbjuder pool liners också en estetisk dimension till poolens utseende.

De finns i en mängd olika färger, mönster och texturer, vilket ger ägarna möjlighet att skräddarsy poolens utseende för att passa deras personliga stil och utomhusmiljö.

Enfärgad liner: 

Enfärgade liners ger en minimalistisk och elegant estetik till poolen. 

De passar bra för ägare som föredrar en ren och enkel design och kan komplettera olika utomhusmiljöer, från moderna till traditionella.

Mönstrad liner:

Mönstrade liners erbjuder en mångfald av designalternativ, inklusive sten-, kakel- eller marmormönster, vilket ger en realistisk utseende av olika material. 

Dessa liners är fördelaktiga för ägare som vill efterlikna utseendet på naturliga material utan den höga kostnaden eller underhållsbehovet.

4. Installation och underhåll

Installationen av en poolliner kräver noggrannhet och expertis för att säkerställa en korrekt passform och tätning. 

Efter korrekt installation kräver poolliners vanligtvis minimalt underhåll, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för poolägare som söker både funktionalitet och estetik.

5. Fördelar för poolägare

En poolliner förlänger poolens livslängd genom att skydda dess struktur och ger samtidigt en möjlighet att anpassa poolens utseende enligt ägarens preferenser.

Med rätt val och installation kan en poolliner förlänga livslängden på poolen och förbättra dess estetiska appell, vilket ger en njutbar simupplevelse för både ägare och deras gäster.