AUTO DOSERING

Optimera poolvården och förenkla din vardag med autodosering från Aquagripp Pool & Spa. Vår innovativa teknologi gör kemisk behandling av din pool enklare och mer exakt än någonsin tidigare.


Vi erbjuder ett brett urval av autodoseringsenheter, från de mer grundläggande och användarvänliga till de mer avancerade och teknikintensiva. Oavsett din erfarenhetsnivå eller poolspecifika behov har Aquagripp den perfekta autodoseringslösningen för dig.


Fördelar med Aquagripps Autodoseringslösningar:


Exakt Dosering: Våra autodoseringsenheter är konstruerade för att dosera kemikalier exakt enligt behov, vilket ger optimalt vattenkvalitet och minskar överdosering.

Tidsbesparing: Eliminera behovet av daglig manuell kemikaliehantering. Autodosering sparar tid så att du kan fokusera på att njuta av din pool istället för att bekymra dig för dess underhåll.

Smart Teknik: Med integrerad teknik och sensorer anpassar våra autodoseringsenheter automatiskt doserna baserat på förändringar i poolvattenets sammansättning.

Miljövänligt: Optimerad dosering innebär mindre spill och minskad miljöpåverkan. Aquagripp är dedikerade till hållbar poolvård.


Basic dosering:

För de som söker enkelhet i poolvården erbjuder vi Zodiacs autodoseringsalternativ som är lätta att installera och använda. Dessa enheter gör kemisk hantering till en okomplicerad process och säkerställer att ditt poolvatten alltid är balanserat och klart.


Avancerad dosering:

För de som strävar efter det allra bästa i poolvård har vi även avancerade autodoseringsenheter från Aseko. Dessa enheter använder integrerad teknik och sensorer för att övervaka och anpassa doseringarna automatiskt, vilket ger en exceptionell kontroll över vattenkvaliteten.