RENGÖRINGSPRODUKTER

Vi erbjuder rengöringsprodukter för alla typer av pooler. Hittar du inte rätt produkt? Skriv in produktens benämning i sökrutan eller kontakta oss här.


Hos Aquagripp hittar du ett brett utbud av rengöringsprodukter för din pool.

Vi har allt du behöver för att hålla din pool ren och klar under hela säsongen. Våra produkter inkluderar Algifix Standard, en kraftfull algdödare som effektivt bekämpar algtillväxt i din pool. Med Bordnet Spray, ett supereffektivt spraymedel för rengöring av smuts och fläckar på poolens vattenlinje, liner, kakel och akrylytor, kan du enkelt rengöra och få din pool att se som ny ut.

Vi erbjuder också Metal Magic, ett supereffektivt medel som avlägsnar järn, koppar, kalcium och andra metaller från poolvattnet och från bassängens botten och väggar utan att du behöver tömma poolen. För att rengöra poolens väggar och andra ytor har vi Poolrent Gel och Saniklar SuperGel, två kraftfulla rengöringsmedel med en gelkonsistens som gör det lätt att rengöra även lodräta ytor.

Vi på Aquagripp är stolta över att erbjuda högkvalitativa rengöringsprodukter till ett pris som passar alla plånböcker. Så om du vill ha en ren och kristallklar pool, ta en titt på vårt sortiment och hitta rätt produkt för dig!

Varför köpa rengöringsprodukter till pool från oss på Aquagripp.se?

  • Effektiva resultat: Våra produkter är utformade för att effektivt ta bort smuts, alger och annan påväxt från din pool eller spa. Du kan lita på att våra produkter ger dig resultat som gör din pool ren och fräsch.

  • Användarvänlighet: Våra produkter är enkla att använda och kräver ingen speciell kunskap eller utrustning. Du kan snabbt och enkelt ta hand om din poolrengöring med våra produkter.

  • Kvalitet och pålitlighet: Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som du kan lita på. Vi arbetar med de bästa tillverkarna och testar noga alla våra produkter innan vi säljer dem.

  • Bra priser och erbjudanden: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och regelbundna erbjudanden för att du ska kunna få de bästa produkterna till ett bra pris. Vi ger också ofta rabatter på större beställningar.