Thermopool

Denna poolkonstruktion är mycket stabil och välisolerad. Poolen är enkel att bygga för en van byggare. Poolstommen byggs med hjälp av byggstenar med en beprövad istickskonstruktion. 

Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Thermopoolen går både att bygga ovan mark, delvis nergrävd eller helt nergrävd. Det optimala alternativet till en suterrängtomt.

Byggstenarna är mycket stabila och har en hög tryckfasthet P80. Tack vare den höga tryckfastheten i blocket är inte en plexiskiva nödvändig.  De fylls med betong när poolstommen är på plats. Poolväggarna har en fantastisk värmeisolering med ett k-värde på 0,29. Denna poolstomme har lång livslängd!

Byggnation av ThermoPool, Thermopoolsblocken staplas som byggklossar, man lägger armeringsjärn liggande och stående för att konstruktionen skall bli extremt stark. 

Armaturer som bräddavlopp, inlopp och lampor sätt på plats i blocken. Därefter fyller man stommen med betong. Det går att sätta invändiga trappor, romantrappor men även mura en trappa invändigt. Sedan monterar man en poolliner i poolen, fabrikstillverkad 0,8mm.

Thermopoolen är mycket lättmonterad för såväl proffset som ”gör-det-självaren”.


I BASIC sortimentet är alla armaturer i plast (ABS) och poolen levereras med enfärgad liner.

I BASIC + sortimentet är alla armaturer i plast (ABS) och poolen levereras med mönstrad liner.

Intresserad av andra storlekar, kontakta oss!