SPAFILTER

Vi erbjuder ett stort sortiment av spafilter som ger ett rent och fräscht vatten i ditt spabad. Hittar du inte ditt filter? Skriv in modellnamn eller artikelnummer i sökrutan.


Så här rengör du ett spafilter

Ett spafilter sitter lätt åtkomligt i alla spabad. Stäng alltid av pumparna och sätt spabadet i Standby/viloläge när spafiltret tas bort. Kontrollera noga att inga föremål åker ned i utsuget. Det kan fastna och skada pumparna samt stoppa vattenflödet.

För att hålla vattnet så rent som möjligt i spabadet krävs det att man tvättar och underhåller sitt spafilter regelbundet. Det ska tvättas minst en gång i månaden. Använd en trädgårdsslang med ett reglerbart munstycke för hårdare stråle.

Viktigt! Använd aldrig högtryckstvätt, klorin, diskmedel eller diskmaskinen när du rengör filtret eftersom det kan skada filtermaterialet.

Spola först bort alla partiklar och skräp som samlats mellan vecken. För strålen uppifrån och ned över hela spafiltret. När du tvättar ditt spafilter så rekommenderar vi att du använder Delphin Spa Filter Cleaner eller SpaTime Filterrens som löser upp fett och andra föroreningar. Dosera efter anvisningen på förpackningen.

När spafiltret inte längre renar tillfredsställande ska det bytas mot ett nytt. Vi rekommenderar att byta 1-2 gånger per år.

Beställ spafilter med snabba leveranser och bra priser.