SPABAD & SWIMSPA

Ett spabad är en utmärkt plats för avkoppling och kvalitetstid. Att omslutas av varmt bubblande vatten under en stjärnklar himmel är en lyxig känsla vi gärna unnar alla!
Med mer än 20 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att du ska få en bra badupplevelse. Vi levererar spabad speciellt framtagna för det nordiska klimatet.


Spabad från pålitliga leverantörer

Vårt mål är att leverera snabbt och med högsta kvalitet. Vi har stora lager och försöker att ha produkter för omgående leveranser.
Tillverkning och design är speciellt framtagen för att passa det nordiska klimatet. Allt för att göra ditt spabad till en ren njutning och en skön badupplevelse.

Vilket spabad ska jag köpa?

Det första man bör tänka på när man ska köpa spabad är hur många som ska bada samtidigt. I vårt sortiment kan du välja den modell som passar dig bäst.
Ett tips är dock att inte välja för litet bad för vi lovar att det kommer att bli populärt för era vänner att besöka er när ni skaffat ett spabad!

Det finns många lyxiga tillval och extra funktioner att välja som t.ex. belysning, vattenfall, integrerade ljudsystem med Bluethooth, saltvattenpaket och mycket mer för att öka komforten. Är ni tveksamma om modell så kan ni tala med oss så hittar vi en lösning som passar just er!

Beställ ditt spabad online eller välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mera. Där kan du provsitta några olika modeller innan du bestämmer dig.

Spabad - leverans och installation

Att installera ett spabad är enkelt. Alla våra spabad levereras kompletta.
Spabaden levereras på högkant vid tomtgräns. Kostnad för kranbil tillkommer.

Spabadet ska placeras på en plan, packad yta, t.ex. ett trädäck eller stenlagd uteplats. Oavsett val av underlag ska du alltid beräkna en totalvikt på 500 kg/m².
Driftskostnaden är cirka 300 kr/månad baserat på kontinuerlig drift med 38°C varmt vatten året runt samt 2-3 badtillfällen i snitt per vecka.

Vid installation av spabad krävs 3-fas anslutning. Elanslutningen måste utföras av en behörig elektriker.
Använd trädgårdsslang för att fylla badet med vatten.

Vilka garantier har ett spabad?

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med våra spabad och lämnar därför 10 års garanti på ram och stomme.
Vi lämnar 5 års skalgaranti mot krackeleringar och missfärgningar. 3 års garanti på belysning och UV-C lampa/ozongenerator.
Lock, nackkuddar och filter är förbrukningsvaror med varierande livslängd och ingår därför inte i garantin). Garantin gäller för spabad som används för privat bruk.

Underhåll och skötsel av spabad

För att du ska kunna njuta av ditt spabad på bästa sätt är det bra att du snabbt skaffar dig en rutin hur spabadet fungerar.
Det är bra om man snabbt sätter sig in i hur kemi och hantering av filter fungerar. Efter någon vecka kommer det mesta att vara mer naturligt och du kan då anpassa din skötsel och hantering av kemi.

Att bada spabad året runt i 38°C varmt vatten är välbefinnande för både kropp och själ.
Att ha tillgång till massage i varmt vatten dygnet runt, årets alla dagar, är en livsstil som är helt oslagbar!