UV-RENING


Upptäck Effektiv Poolrening med UV-teknik

UV-rening är en avancerad metod för att hålla din pool klar, frisk och säker för bad genom att använda ultraviolett ljus för att desinficera vattnet. 

Denna innovativa teknik erbjuder en effektiv lösning för att eliminera bakterier, virus och alger utan att behöva använda kemikalier i överdriven mängd.

Hur fungerar det?

UV-rening fungerar genom att använda ultraviolett ljus med kortvåglängd för att desinficera poolvattnet. När vattnet passerar genom UV-ljuset absorberar mikroorganismerna i det ultravioletta ljuset, vilket skadar deras DNA och förhindrar dem från att föröka sig.

Detta resulterar i att bakterier, virus och alger effektivt elimineras från vattnet, vilket gör det säkert och hygieniskt för simning.

Fördelar med UV-rening:

  • Minskar klorbehovet: Genom att använda UV-rening minskas behovet av kemikalier för att desinficera poolvattnet, vilket minskar risken för överdosering och irritation för simmare.

  • Effektiv desinfektion: UV-rening är en mycket effektiv metod för att eliminera mikroorganismer från poolvattnet, vilket resulterar i klarare, renare och friskare vatten.

  • Miljövänlig: Eftersom UV-rening inte kräver användning av kemikalier som kan vara skadliga för miljön, är det en mer hållbar och miljövänlig metod för poolrening.

Våra modeller:

  • UV-C lampa från Gullberg & Jansson: En UV-renare i korrosionståligt rostfritt duplex stål som finns i två olika storlekar: UV-C 75 som kan rengöra en poolvolym på max 50 m² och UV-C 130 som kan rengöra en poolvolym på max 90 m². 

  • Auto-UV titan från Pahlén: En avancerad UV-reningsenhet tillverkat med titanmantel för att klara saltvatten med inbyggd digital timräknare. Den kommer i två olika UVC-strålningseffekter: Auto-UV titan 75W och Auto-UV titan 130W.

Upptäck fördelarna med UV-rening och säkerställ en ren, klar och hälsosam simningsupplevelse för dig och din familj med våra pålitliga UV-reningsenheter.