LOCKLYFTARE

En locklyftare är ett effektivt och smidigt tillbehör som skyddar ditt spabad och lock. Den är framtagen för att du snabbt och enkelt ska kunna lyfta av locket med minimal ansträngning.


Vilken locklyftare ska jag välja?

Att välja rätt locklyftare för ditt spabad är avgörande för både bekvämlighet och hållbarhet. Vi erbjuder ett brett utbud av locklyftare som passar olika typer av installationer. Det är viktigt att du väljer en variant som är kompatibel med både ditt spabad och den plats där du ska ställa det.

För nedfällda eller inbyggda spabad

Om ditt spabad är nedfällt eller inbyggt, behöver du en locklyftare som inte fäller ner locket för långt vid sidan av spabadet. I dessa fall är en locklyftare med gashydraulik idealisk. Denna modell möjliggör enkel och smidig hantering av locket och är särskilt anpassad för spabad som sänks ner eller byggs in. Observera att denna modell inte passar till runda spabad.

För spabad nära vägg eller träplank

När du placerar ditt spabad i närheten av en vägg eller träplank, är det viktigt att det finns minst 700 mm utrymme bakom spabadet för att ge tillräckligt med plats för locklyftaren.

Flyttbara locklyftare

Vi erbjuder också flyttbara locklyftare som är enkla att använda och passar både runda och kvadratiska spabad. Dessa modeller är flexibla och ger smidig hantering av locket, vilket gör dem till ett utmärkt val för olika installationer. Instruktioner för montering medföljer alltid.

Fördelar med locklyftare

Att använda en locklyftare har många fördelar, både praktiska och estetiska:

  • Enkel hantering: Det blir betydligt enklare att avlägsna locket från spabadet.
  • Minskat slitage: Slitaget på lockets remmar och band minskar, vilket förlänger lockets livslängd.
  • Tidseffektiv: Du sparar tid och kan snabbt komma ner i badet.
  • Estetiskt tilltalande: Spabadet får ett snyggare utseende när locket inte står fritt på marken.
  • Enkel för en person: Det är enkelt för en person att lyfta av och lägga på locket, vilket gör badupplevelsen mer bekväm.

Kontakta oss för hjälp

Behöver du hjälp med att välja rätt locklyftare för ditt spabad? Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för dina behov, så att du kan njuta av ditt spabad på bästa möjliga sätt.