LOCKLYFTARE

En locklyftare är ett effektivt och smidigt tillbehör som skyddar ditt spabad och lock. Den är framtagen för att du snabbt och enkelt ska kunna lyfta av locket med minimal ansträngning.


Vilken locklyftare ska jag välja?

Vi erbjuder många olika locklyftare beroende på hur du har installerat ditt spabad, det är viktigt att du väljer en variant som passar både ditt spabad och den plats där du ska ställa det.

Om spabadet är nedfällt eller inbyggt behövs en locklyftare som inte fäller ner locket för långt vid sidan av spabadet. Placerar du ditt spabad i närheten av en vägg eller träplank måste det finnas minst 700 mm utrymme bakom spabadet.

I sortimentet finns locklyftare med gashydraulik för enkel och smidig hanteringen av locket. Modellen passar i de fall där spabadet är tänkt att sänkas ner eller byggas in. Denna modellen passar ej till runda spabad.

Vi kan även erbjuda flyttbara locklyftare för enkel och smidig hantering av locket. Denna modellen passar till både runda och kvadratiska spabad. Tillhörande instruktioner medföljer alltid.

Fördelar med locklyftare

Locklyftare skyddar locket mot slitage samtidigt som det ger ett snyggare utseende när du badar, Men du sparar också mycket tid och kommer ner i badet på några sekunder. Men det finns såklart ännu fler fördelar, här kommer några:

  • Det blir betydligt enklare att avlägsna locket från spabadet
  • Slitaget på lockets remmar och band minskar
  • Det är enkelt för en person att lyfta av och lägga på locket
  • Du sparar tid och du kan komma ner i badet snabbt
  • Snyggare utseende när locket inte står fritt på marken

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!