POOLTAK STANDARD

Ett pooltak i standard innebär att pooltaket levereras förmonterat och kommer på en stor träpall.


Utforska Bucovers i Pooltak Standard

Bucovers pooltak utmärker sig genom en kombination av högkvalitativ design, innovativa funktioner och fokus på användarvänlighet. 

Här är några särskiljande egenskaper som definierar vår standardserie för pooltak:

1. Högkvalitativ konstruktion 

Pooltaken är tillverkade av material av hög kvalitet för att säkerställa hållbarhet och långvarigt skydd för din pool. Den robusta konstruktionen i de flesta modeller har även som standard en skjutbar sidodörr som gör att man når stege eller trappa på ett enkelt sätt.

2. Låsbara och barnsäkra pooltak

Samtliga pooltak i specialsortimentet är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard och omfattas av 3 års materialgaranti.

Samtliga pooltaksmodeller är låsbara med sektionsnyckel och är barnsäkra. De kan snabbt låsas upp och uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

3. Anpassningsbara alternativ 

Vi erbjuder en mängd olika storlekar, stilar och tillval för att passa olika pooler och kunders behov. Oavsett om du har en liten pool i trädgården eller en större simbassäng, finns det en lösning som passar perfekt för dig.

4. Enkel installation och underhåll 

Våra pooltak levereras i färdigmonterade sektioner. 

Pooltaken är utformade för att vara enkla att installera och kräver minimalt underhåll. 

Med tydliga installationsinstruktioner och förmonterade delar kan du snabbt och smidigt sätta upp ditt pooltak och börja njuta av dess fördelar utan krångel. 

5. Personlig service och support

Aquagripp strävar efter att erbjuda utmärkt kundservice och support genom hela processen, från val av pooltak till efterföljande service och underhåll. 

Med vår professionella rådgivning och support kan du känna dig trygg med ditt val av pooltak.

Kostnadsfri offert

Vi hjälper dig att hitta den bästa pooltaksmodellen för dig. Du kan snabbt och enkelt få en kostnadsfri offert på utvald modell.