Poolrobotar

Vi erbjuder marknadens bästa poolrobotar från ledande varumärken som gör det hårda arbetet att hålla din pool ren och fräsch. Vi rekommenderar att välja en poolrobot som rengör både väggar och botten.


Fördelar med en poolrobot

Det finns flera fördelar att investera i en poolrobot. De kan enkelt sagt liknas med en dammsugare som automatiskt rör sig runt i poolen. Beroende på modell klarar poolroboten att rengöra både väggar, botten och vattenlinje. 

Den största fördelen är naturligtvis att det innebär mindre arbete för dig och mer tid för att njuta av poolen. Dessutom så ger poolrobotar en bättre vattenhygien, då den klarar rengöringen effektivare än om du gjort det själv. 

Med en poolrobot sparar du både tid, miljö och vatten då reningssystemet inte kräver backspolning lika ofta som vid icke automatisk rengöring. Om din pool redan är utrustad med ett automatiskt rengöringssystem kan du med fördel komplettera med en poolrobot. 

Dina filter och poolpumpar kommer också få längre livslängd vilket är en ekonomisk fördel på lång sikt. Samtidigt innebär det också mindre vattenspill då roboten ser till att rengöra poolen effektivt. Poolrobotar städar upp skräp och smuts, samtidigt som de även ser till att hålla vattnet i rörelse vilket betyder ständig filtrering. 

Med ett automatiskt rengöringsprogram kan du helt enkelt lämna poolen utan att bekymra dig eftersom poolroboten tar hand om skötseln. Du sparar tid och kraft och får samtidigt en hygienisk och fräsch pool på köpet.