BRÄDDAVLOPP │ SKIMMER

Bräddavlopp är det svenska namnet för skimmer. Bräddavloppet är en ytvattenrenare och kan därför anses vara en av poolens viktigaste detaljer.


Bräddavlopp och skimmer för pool från ledande märken som Pahlén, Astral och Vitalia

Vi erbjuder ett brett utbud av bräddavlopp och skimmer för pool i rostfritt och ABS-plast. Dessa produkter är av hög kvalitet och hållbara, vilket garanterar en effektiv rengöring och underhåll av din pool.

Vi har också ett stort utbud av skimmerkorgar och tillbehör, vilket gör att du kan anpassa din pool efter dina specifika behov. Oavsett om du har en stor eller liten pool, eller om du behöver bräddavlopp och skimmer för inomhus- eller utomhuspool, har vi de produkter som passar för dig.

Vårt sortiment av bräddavlopp och skimmer för pool är utformat för att uppfylla alla dina rengöringsbehov. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, och vår kundservice är alltid tillgänglig för att hjälpa dig att hitta rätt produkt för din pool.

Oavsett om du är en erfaren poolägare eller nybörjare, så är vårt sortiment av bräddavlopp och skimmer för pool det perfekta valet för att hålla din pool ren och klar. Beställ idag och upptäck vårt fantastiska utbud av bräddavlopp och skimmer för pool från Pahlén, Astral och Vitalia!

Så här fungerar skimmern i poolen

En skimmer är en viktig del av poolsystemet som hjälper till att hålla poolen ren och klar från smuts, löv, insekter och annat skräp som flyter på vattenytan. Skimmern fungerar genom att skapa en ström av vatten som drar in skräp från ytan på vattnet.

Skimmern är placerad på sidan av poolen och är ansluten till pumpen som cirkulerar vattnet genom poolsystemet. Skimmern har en öppning i dess front som är täckt med en skimmerkorg som fångar upp större skräp såsom löv och grenar. När vattnet dras in i skimmern passerar det genom skimmerkorgen och fortsätter sedan vidare genom rören till pumpen för vidare behandling.

Eftersom skräp som flyter på ytan av vattnet dras in i skimmern och fångas upp i skimmerkorgen, minskar mängden skräp som faller till botten av poolen. Detta gör det lättare för poolens filtreringssystem att hålla vattnet rent och klart.

Det är viktigt att se till att skimmerkorgen töms regelbundet, särskilt under perioder när det är mycket skräp i poolen. På så sätt kan skimmerkorgen fungera optimalt och förhindra att skräp kommer in i poolens system och påverkar dess prestanda.