POOLBELYSNING

Vi erbjuder ett stort sortiment av poolbelysning och kompletta belysningspaket. Hittar du inte rätt produkt? Skriv in produktens artikelnummer eller benämning i sökrutan eller kontakta oss här.


Fördelar med poolbelysning

Våra poolbelysningar är av högsta kvalitet och tillverkade i rostfritt syrafast stål eller ABS plast. Vi erbjuder även kompletta belysningspaket med lampa, kopplingsbox, kabelrör och transformator. Snabba leveranser och bra priser!

Poolbelysning ingår som standard i alla våra poolpaket men du har också möjlighet att byta ut lamporna mot LED-belysning med fjärrkontroll för att lysa upp din
pool lite extra på kvällarna om du önskar det.

Beroende på vilken typ av belysning du väljer i din pool så kan du skapa olika effekter. Med färgad LED-belysning så kan du ge poolvattnet ett inbjudande blått eller grönt sken eller varför inte låta vattnet lysa i lila eller rött.

Det är inte bara i poolen som det är en fördel med belysning. Tänk också på vilken utebelysning du väljer runt poolen. Har du ett träplank runt din pool så kan du sätta in spotlights i överliggaren för att lysa upp runt poolen på kvällarna.

Genom att lysa upp poolområdet med utebelysning kan du dels skapa den stämningen som du vill ha runt poolen för att få området att bli extra inbjudande och mysigt samtidigt som ljuset även höjer säkerheten vid ett kvällsdopp.

Installation av poolbelysning

Installation av poolbelysning måste utföras av en behörig elektriker. Poolbelysning behöver planeras in redan vid start av poolbygget. Många kopplar in sig på utemiljöns eldragningar. Förutom poolbelysning behövs el till poolens cirkulation och värmepump.

Placering av poollampan
För en standardpool med djup på 1,5 meter placeras normalt poolbelysningen cirka 70 centimeter under vattenytan. Det är en rekommenderad höjd för att få en behaglig och skön belysning i poolen.

OBS! Slå alltid av strömmen innan byte av lampa!

Kontakta oss gärna för mer information om våra poolbelysningar.