Badanka Spidy

89 kr
Artikelnummer: 136018
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Spidy

Gör dig redo att ta badandet till en helt ny nivå med vår Spidy Badanka! Denna lilla superhjältebadanka är en unik och rolig tillägg till din badleksaksamling.

Trots sin lilla storlek på cirka 8,5 x 7,5 x 8,5 cm, är denna badanka packad med superkrafter. Med sin Spidy Spindelmannen-design och ikoniska dräkt, är den redo att rädda badandets dag med stil.

Denna badanka är inte bara söt och underhållande - den är också en praktisk lekkamrat som passar perfekt för både pooler och spabad. Dess robusta konstruktion gör den tålig och hållbar, och dess lilla storlek gör den perfekt för små händer.

Så om du vill ha en rolig och unik badanka till din samling, eller om du vill göra badandet lite mer spännande för dina barn, är vår Spidy Spindelmannen Badanka det perfekta valet. Skaffa din idag och låt denna lilla superhjälte rädda dagen i din pool eller spabad!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.