Chlorilong Ultimate 7 4,8 kg

1 099 kr
Artikelnummer: 4699312
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Våra bästa klorpuckar!

  • 7 funktioner för optimal vattenvård
  • 300g puckar med multifunktion
  • Blå del ger intensiv desinfektion
  • Vit del är kontinuerlig och långvarig
  • Alger och flockningsmedel
  • Kalkstabilisator

Chlorilong Ultimate 7 - Våra Bästa Klorpuckar för Optimal Poolvård

Få kristallklart vatten utan ansträngning med våra bästa klorpuckar - Chlorilong Ultimate 7. Denna enkla och bekväma lösning för poolvård erbjuder 7 funktioner för optimal vattenvård och eliminerar effektivt bakterier, alger och kalkavlagringar.

Varje 300 g klortablett räcker till 30 m³ och fungerar på två olika sätt. Den blå delen sönderfaller snabbt och ger en intensiv desinfektion av filtermaterialet, medan den vita delen löses upp långsamt och ger en kontinuerlig desinfektion för kristallklart vatten.

Chlorilong Ultimate 7 är också utrustad med alger och flockningsmedel för att förebygga alger och samla upp minsta partiklar i vattnet i större enheter, vilket ger dig klart vatten. Dessutom innehåller tablettens "stabilisator" som skyddar klor mot nedbrytning av solens UV-strålar, vilket ger mindre klorförbrukning och längre intervall mellan doserna.

För att undvika kostsamma skador på pooltekniken har Chlorilong Ultimate 7 också en kalkstabilisator som binder all kalk som finns naturligt i vattnet och minskar risken för kalkavlagringar. Dessutom tillverkas våra 300 g tabletter i en APO-process, som säkerställer optimal kontinuerlig och jämn lösning för bästa möjliga desinfektion i badvattnet från varje tablett.

Och det är inte allt - Chlorilong Ultimate 7 innehåller också Clorodor Control-kapslar som absorberar den obehagliga klorlukten som du normalt upplever när skopan öppnas. Detta garanterar att du inte längre behöver oroa dig för obehaglig klorlukt i teknikrummet. Ett bra alternativ till veckoklor och veckopuckar.

Så om du vill ha högsta kvalitet och optimal poolvård, välj Chlorilong Ultimate 7 från Bayrol. Enkel och bekväm lösning som garanterar kristallklart vatten utan ansträngning.

Läs alltid och följ anvisningarna på förpackningen.