Styrbox Dolphin E10, E20, S20

3 995 kr
Artikelnummer: 39-330022
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Styrbox från Maytronics

Utforska vår högpresterande Styrbox Dolphin E10, E20 och S20 - den ultimata lösningen för att optimera prestandan hos dina Maytronics poolrobotar! Vår styrbox är designad för att ge pålitlig strömförsörjning och smidig drift till dina E10, E20 och S20 modeller.

Med vårt innovativa strömförsörjningssystem på 230 V Basic får du en pålitlig och stabil kraftkälla för att driva dina poolrobotar med maximal effektivitet och prestanda. Observera att strömförsörjningskabel köps separat och inte ingår.

Vår styrbox är skräddarsydd för att passa perfekt till din Maytronics poolrobot och säkerställer sömlös integration och enkel användning. Med dess robusta konstruktion och högkvalitativa komponenter kan du lita på att din poolrobot får den ström den behöver för att leverera enastående rengöringsresultat varje gång.

Ge din poolrobot den strömförsörjning den förtjänar med vår Styrbox Dolphin E10, E20, S20. Beställ din idag och ta din poolrengöring till nästa nivå med en pålitlig och effektiv strömkälla!