CyclonX PRO RC 4402

14 900 kr
9 900 kr
Artikelnummer: WR000239
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Kraftfull poolstädare!

  • Stark sugkraft
  • RC 4402 har 2 olika rengöringsprogram
  • Filterbehållare med Push’n’Go funktion
  • kakel-, polypropylen- och glasfiberpooler
Teknisk specifikation
Botten:
Ja
Väggar:
Ja
Vattenlinje:
Ja
Driftstid (h):
1 h|1,5 h|2 h
Kabellängd:
18 m
Vagn/Caddy:
Ja
Motor:
30V DC

Effektiv poolrengöring med CyclonX PRO RC 4402 från Zodiac CyclonX PRO är en högpresterande poolrobot som är enkel att hantera och ger en perfekt poolrengöring.

Modellen städar poolens botten, väggar och vattenlinje med sina sex olika förinställda program, varav ett snabbprogram. Dessutom är modellen RC 4402 speciellt utformad för kakel-, polypropylen- och glasfiberpooler, vilket gör den till det perfekta valet för dessa typer av pooler.

Denna poolrobot har en patenterad cyklonteknologi som ger en konstant och stark sugkraft för att effektivt avlägsna smuts och partiklar från din pool. RC 4402 har två olika rengöringsprogram och med den patenterade Push'n'Go funktionen är det mycket enkelt att ta loss och rengöra filterbehållaren.

Med en kabellängd på hela 18 meter kan modellen rengöra pooler med en maxstorlek på 5,0 x 10,0 meter. Och för enkel transport och förvaring kommer denna poolrobot med en vagn/caddy. Motorstyrkan på 30V DC säkerställer att denna poolrobot kommer att leverera en perfekt rengöring av din pool varje gång. Välj CyclonX PRO RC 4402 från Zodiac för att få en perfekt rengjord pool utan någon ansträngning.