Victoria Plus Silent 0,76kW / 400V

7 900 kr
6 320 kr
Artikelnummer: 65563
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Nya generationen pumpar!

  • Inbyggt överhettningsskydd
  • Låg ljudnivå: mellan 61 dBA - 70 dBA
  • 100% kompatibel med Victoria Plus pumpen
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Modell:
100T
Effekt:
1 Hk
Kapacitet: *
16 m³/h
Ineffekt:
1,02 kW
Uteffekt:
0,75 kW
Ström:
2,55 A
Spänning:
400 V
Längd:
581 mm
Höjd:
359 mm
Bredd:
254 mm
Vikt:
14 kg
Ref.nr:
65563

* Vattenpelartryck 10 m

Astral Pool Victoria Plus Silent - Den tysta och effektiva poolpumpen som ger ett kristallklart vatten!

Filtreringspumpen är en oumbärlig del av din pool och det är viktigt att välja en pump som håller hög kvalitet och har en hög prestanda. Astral Pool Victoria Plus Silent är det självklara valet för alla som vill ha en poolpump av hög kvalitet och som är tystare än andra pumpar på marknaden.

Victoria Plus Silent är utrustad med toppmoderna termoplastmaterial och IP 55 motorskydd, vilket ger den en längre livslängd och gör att den kan motstå höga temperaturer och luftfuktighet. Den har också en inbyggd förfiltrering med två hävarmar som skyddar pumpen från större partiklar och förhindrar skador på de hydrauliska delarna.

Denna poolpump är enkel att använda och underhålla och levereras med en inbyggd överhettningsskydd för att säkerställa en säker och pålitlig drift. Victoria Plus Silent har en låg ljudnivå på mellan 61 dBA - 70 dBA, vilket gör den mycket tystare än andra poolpumpar på marknaden.

Victoria Plus Silent 100T har en effekt på 1 Hk, en kapacitet på 16 m³/h och en ineffekt på 1,02 kW med en uteffekt på 0,75 kW. Pumpen är också 100% kompatibel med Victoria Plus pumpen, och är utrustad med både enfas- och trefasmotorer, vilket gör den till den perfekta lösningen för alla typer av pooler.

Beställ din Astral Pool Victoria Plus Silent idag och njut av en ren och klar pool med minimal ljudnivå! Med ett pumphus i termoplast och ett högkvalitativt framlager förbättras axialkrafterna i pumpen, vilket gör den ännu mer effektiv och pålitlig. Med Victoria Plus Silent får du en poolpump som ger kristallklart vatten och hög prestanda, samtidigt som den är tyst och lätt att använda.