FloPro 0,37kW / 230V

8 790 kr
Artikelnummer: WP000147
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Zodiacs energieffektiva pumpar

  • Upp till 25% energibesparing
  • Saltvattentåliga
  • Motståndskraftig mot kemikalier
  • 3 års materialgaranti
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Modell:
50M
Effekt:
0,5 Hk
Kapacitet: *
10,3 m³/h
Ineffekt:
0,55 kW
Uteffekt:
0,37 kW
Ström:
3,5 A
Spänning:
230 V
Max vattentemp:
35 °C
Max tryck:
1,7 bar
Längd:
583 mm
Höjd:
324 mm
Bredd:
254 mm
Vikt:
16,0 kg

* Vattenpelartryck 10 m

Effektivitet, tystnad och lång livslängd - Zodiac FloPro Poolpumpar

Zodiac är en ledande tillverkare av högkvalitativa poolpumpar, med över en halv miljon installationer världen över. Zodiacs FloPro-serie av cirkulationspumpar - FloPro, FloPro VS och FloPro VS AUT - är utformade för att vara saltvattentåliga, energieffektiva och tystgående.

Dessa miljövänliga cirkulationspumpar har en lång förväntad livslängd och är enkla att installera tack vare deras retrofit-installation med låg eller hög bottenplatta. De är också lätta att underhålla, tack vare det stora förfiltret på 2,6 liter som minskar behovet av regelbunden rengöring.

Alla FloPro-pumpar levereras med en 3-årig materialgaranti och är tillverkade i en robust, korrosionsresistent polypropylenplast, vilket säkerställer en tystare drift och en längre livslängd.

FloPro-modellen 50M är en enhastighetspump som är tillgänglig i både enfas- och trefasutförande. Med en effekt på 0,5 Hk, en kapacitet på 10,3 m³/h och en maxtryck på 1,7 bar är denna modell en pålitlig och effektiv lösning för din poolbehov. FloPro VS och FloPro VS AUT, å andra sidan, är variabla hastighetspumpar som optimerar energibesparingen och tystnaden för högsta möjliga drift.

Så om du letar efter en pålitlig och effektiv poolpump med lång livslängd och minimalt underhåll, titta inte längre än Zodiac FloPro-serien!