PVC T-stycke, 63 mm

75 kr
Artikelnummer: 01785
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

T-koppling för enkel förgrening av PVC-rör och slang

  • 63 mm invändigt
  • Invändig limning
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
Z
E
63
38
33
78


Behöver du en T-koppling för att enkelt kunna förgrena dina PVC-rör och slangar?

Denna PVC T-stycke på 63 mm är det perfekta valet för att förenkla ditt arbete. T-stycket passar utmärkt för poolsystem, men fungerar även bra för andra typer av installationer.

T-stycket är tillverkat av högkvalitativt PVC-U och har en PN16 rating, vilket betyder att det är tryckbeständigt upp till 16 bar. Den invändiga limningen gör att monteringen blir enkel och ger en stark och säker förbindelse. Vi rekommenderar att du använder PVC-lim för bästa resultat.

Detta PVC T-stycke är av högsta kvalitet och kommer att hålla länge utan att påverkas av yttre påfrestningar som väder, kemikalier och UV-strålning. T-stycket är utformat för att passa sömlöst in i ditt PVC-system och ger en stabil och jämn förgrening av dina rör och slangar.

Med detta PVC T-stycke på 63 mm kan du enkelt och smidigt förgrena dina PVC-rör och slangar för att skapa en optimal anslutning. Använd det för att koppla samman olika delar av ditt PVC-system eller för att skapa en förgrening till en annan anslutning.

Detta PVC T-stycke är en viktig del av din installation och är nödvändig för att uppnå en smidig och effektiv anslutning av dina rör och slangar. Limma enkelt fast T-stycket med PVC-lim och du är redo att fortsätta med ditt projekt.

Beställ ditt PVC T-stycke idag och se till att dina anslutningar blir stabila och hållbara. Detta T-stycke är det perfekta valet för att förenkla din installation och ge dig den trygghet du behöver för att ditt PVC-system ska fungera som det ska.