Water Lily fettabsorbator

259 kr
Artikelnummer: WLP1
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Tar bort feta föroreningar i pool & spabad

  • Tar bort sololja
  • Tar bort solkräm

Få en ren och fräsch pool med Water Lily - den innovativa lösningen för att ta bort feta föroreningar från ditt poolvatten.

Water Lily fungerar genom att samla upp smuts och feta föroreningar som flyter på vattenytan. Detta hjälper till att förbättra vattnets kvalitet och utseende och gör din pool eller spa inbjudande och fräsch.

De feta föroreningarna i vattnet orsakas vanligtvis av hud- och hårvårdsprodukter, såväl som sololja. Dessa föroreningar kan orsaka skumbildning och en smutskant i poolen. Men med Water Lily kan du enkelt ta bort dessa föroreningar och njuta av kristallklart vatten varje gång du simmar.

Water Lily är enkel att använda. Placera enheten i poolen, där den samlar upp feta föroreningar. När enheten har ändrat färg är det dags att byta ut den mot en ny. Varje förpackning innehåller 6 st Water Lily-enheter, så att du kan hålla din pool och spa fräsch och ren under en längre period.

Så om du vill ha en pool eller spa som alltid ser fräsch och inbjudande ut, prova Water Lily. Det är den perfekta lösningen för att ta bort feta föroreningar och förbättra vattnets kvalitet. Och med enkel användning och långvarig effekt kommer du att kunna njuta av en avkopplande och behaglig simupplevelse varje gång.