Granada serien

Välj ett filter från Spanska Kripsol och var säker på en effektiv rening av poolen i många år.


Sandfilter Granada från Kripsol - Effektiv filtrering för privatpooler

Effektiv filtrering är avgörande för att hålla poolvattnet rent och klart. Sandfilter Granada sidoventil och toppventil från Kripsol är högpresterande och pålitliga lösningar för poolägare som söker högkvalitativa filterprodukter. Kripsol är en välrenommerad tillverkare av poolutrustning och producerar årligen tusentals sandfilter för den privata marknaden.

Sandfilter Granada sidoventil är tillverkad av tålig polymerplast och är utrustad med en sidomonterad 6-vägsventil som gör det enkelt att justera filterfunktionen och tillförseln av poolvatten. Med en tryckmätare kan du enkelt hålla koll på filtreringsprestandan. Observera att filtermedia inte ingår vid köp av detta sandfilter.

Sandfilter Granada toppventil är tillverkad av högkvalitativ polymerplast och är utrustad med en toppmonterad 6-vägsventil och tryckmätare. Det är den perfekta lösningen för privatpersoner som vill ha högkvalitativ filtrering för sin pool. Observera att filtermedia inte ingår vid köp av detta sandfilter.

Med Sandfilter Granada från Kripsol kan du vara säker på en effektiv och pålitlig filtrering av ditt poolvatten. Beställ ditt Sandfilter Granada från Kripsol idag och njut av en renare pool hela säsongen!

Varför välja ett Sandfilter från Granada serien?

  • Effektiv filtrering är avgörande för att hålla poolvattnet rent och klart.
  • Tillverkad av formsprutad polymerplast, vilket gör den tålig och hållbar i olika väderförhållanden.
  • Sandfilter Granada sidoventil är en högpresterande och pålitlig lösning för poolägare som söker högkvalitativa filterprodukter.
  • Sandfilter Granada sidoventil är utrustad med en sidomonterad 6-vägsventil som gör det enkelt att justera filterfunktionen och tillförsel av poolvatten.
  • Sandfilter Granada sidoventil är utrustad med en tryckmätare som hjälper dig att hålla koll på filtreringsprestanda.
  • Sandfilter Granada Toppventil är tillverkad av högkvalitativ formsprutad polymerplast och utrustad med en toppmonterad 6-vägsventil samt tryckmätare.
  • Sandfilter Granada Toppventil är enkel att använda och håller poolvattnet kristallklart och rent hela säsongen.
  • Sandfilter Granada från Kripsol är tillverkad av en av de ledande tillverkarna av sandfilter på marknaden och är en högkvalitativ lösning för privatmarknaden.