Pool Blaster Catfish

2 895 kr
Artikelnummer: 477214

Mångsidighet och kraft.
Pool Blaster Catfish har allt!

Pool Blaster Catfish rensar alla typer av pooler, spa, barnpooler och uppblåsbara pooler.

Används manuellt eller fästs till en vanlig teleskopstång. Pool Blaster Catfish är lätt, användarvänlig och mycket prisvärd. Det kommer också med mikrofilterpåsar för all skräp.

Med den starka pumpen tar du bort blad, sand och andra typer av skräp enkelt. Kan användas för hand eller fästs till en vanlig teleskopstång. Pool Blaster Catfish är lätt, användarvänlig och mycket prisvärd. Det följer också med en mikrofilterpåse.

Med ett 200 mm vakuumhuvud kan Catfish användas för att täcka stora delar av poolen, eller huvudet kan tas bort, vilket gör enheten till en kraftfull städare som kan manövrera i hörn och springor smidigt. Med Catfish kan du rengöra de delar av din pool som behöver det snabbt och effektivt, vilket sparar tid och energi.

Catfish drivs av ett uppladdningsbart batteri med en smart laddare, växlar från rött till grönt när det är fulladdat. Snabb laddning laddar batteriet på bara fyra timmar, vilket möjliggör sladdlös drift i upp till 45 minuters kontinuerlig användning. Catfish samlar grus, smuts, löv och andra typer av skräp i en lättstädad, återanvändbar filterpåse.