Pool Blaster Catfish

3 795 kr
Artikelnummer: 477214
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Liten men effektiv bottensug

  • Batteridriven
  • Lätt manövrerad 

Pool Blaster Catfish - Den mångsidiga och kraftfulla poolstädaren

Pool Blaster Catfish har allt du behöver för att rengöra alla typer av pooler, spa, barnpooler och uppblåsbara pooler. Den är lätt att använda och mycket prisvärd, och kan användas manuellt eller fästas till en vanlig teleskopstång. Med den starka pumpen tar du bort blad, sand och andra typer av skräp enkelt.

Catfish kommer med ett 200 mm vakuumhuvud som kan användas för att täcka stora delar av poolen eller tas bort för att göra enheten till en kraftfull städare som kan manövrera i hörn och springor smidigt. Detta sparar tid och energi samtidigt som du får en ren och fräsch pool.

Catfish drivs av ett uppladdningsbart batteri med en smart laddare som växlar från rött till grönt när det är fulladdat. Snabb laddning laddar batteriet på bara fyra timmar, vilket möjliggör sladdlös drift i upp till 45 minuters kontinuerlig användning. Den följer också med mikrofilterpåsar för allt skräp som samlas in, vilket gör det lätt att rengöra och återanvända.

Med Pool Blaster Catfish har du allt du behöver för att snabbt och enkelt rengöra din pool eller spa till ett överkomligt pris. Köp den idag och upplev dess mångsidighet och kraft!