Testset DPD/Fritt klor och pH

189 kr
Artikelnummer: 35-151050
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Testa vattnet med tabletter!

Om du vill ha kontroll över vattnet i din pool eller ditt spabad är detta testset det perfekta verktyget. Med hjälp av de medföljande tabletterna kan du snabbt och enkelt mäta både fritt klor och pH, så att du kan hålla vattnet i optimal balans för att förhindra problem som algblomning och skador på poolen eller spabadet.

Testsetet levereras med tvådelade plastbehållare med lock, så att du kan göra testerna på ett hygieniskt och säkert sätt. Färgskalan på framsidan av behållaren gör det enkelt att avläsa resultatet när tabletterna har lösts upp.

Användningen av testsetet är mycket enkel. Skölj först behållaren och locket ordentligt i vattnet. Fyll sedan de två behållarna med vatten, släpp en tablett av varje typ i behållaren, sätt på locket och skaka. När tabletterna har lösts upp kan du avläsa resultatet i färgskalan.

Testsetet innehåller 2 st ark med 20 tabletter av DPD 1 och Phenol Red, så att du kan göra många tester. Det är ett bra val både för privatpersoner och professionella användare. Så om du vill ha kontroll över vattnet i din pool eller ditt spabad rekommenderar vi att du testar med dessa tabletter.

  • Skölj behållaren och locket ordentligt i vattnet
  • Fyll de två behållarna med vatten
  • Släpp en tablett av varje typ i behållaren, sätt på locket och skaka
  • Resultatet kan avläsas i färgskalan när tabletterna har lösts upp

Innehåller 2 st ark med 20 tabletter av DPD 1 och Phenol Red.