High Performance 13

35 900 kr
29 900 kr
Artikelnummer: 34-180622
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Welldanas tysta poolvärmepump

  • Intelligent styrning
  • Extremt tyst (ner till 20 dBA / 10 m)
  • Helautomatisk temperaturkontroll
  • Bluetooth och WiFi ingår

7 ÅRS GARANTI PÅ KOMPRESSORN

Teknisk specifikation
Modell:
PMH13
Värmeeffekt¹:
1,6-9,1 kW
Ineffekt:
0,2-1,89 kW
Kapacitet²:
25-50 m³
Ström:

Säkringstorlek:

Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
6,7-4,8
Ljudnivå (1 m):
37-47 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
622 mm
Bredd:
1000 mm
Djup:
390 mm
Vikt:

Ref.nr:
36-180622

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

Håll din pool varm och inbjudande med Welldana® High Performance 13 värmepumpen!

 Denna effektiva värmepump är speciellt utformad för pooler och har en 65% högre COP än traditionella on/off-modeller. Med en förmåga att fungera vid lufttemperaturer ner till -7°C, kan den hålla din pool varm och inbjudande under hela badsäsongen.

Men det är inte allt! Welldana® High Performance 13 värmepumpen kan också kyla vatten och är perfekt för att sänka temperaturen i din pool när det behövs. Den högeffektiva titanvärmeväxlaren är utformad för att klara av klor- och saltvatten, och med en horisontell design med luftning i sidor och botten ger den bättre monteringsalternativ och sänker ljudnivån.

Den fulla invertertekniken med variabel fläkt och kompressor ger en intelligent styrning, som justerar prestandan efter dina värmebehov. Och med poolpumpkontrollen kan du njuta av en extremt tyst pool (ner till 20 dB v/10m). Den helautomatiska temperaturkontrollen gör att du kan slappna av och njuta av din pool, utan att oroa dig för temperaturändringar.

Med en rekommenderad kapacitet för pooler på 25-50 m³ och en förmåga att hålla en temperatur på upp till 40 grader C, är Welldana® PMH värmepumpen det perfekta valet för att hålla din pool varm och inbjudande. Och med Bluetooth och WiFi ingår, har du full övervakning av drift och temperaturutveckling i realtid.

Och med 7 års garanti på kompressorn kan du känna dig trygg med ditt köp. Så varför vänta? Investera i din pool och njut av badsäsongen året om med Welldana® PMH värmepumpen!