Poolvärmepump PVP11 / 11,3 Inverter

26 200 kr

Kontakta oss för leveranstid!

Ny generation av luftvärmepump från Pahlén!

Pahlén Inverter är värmepumpar avsedda för uppvärmning av pooler. Pumparna nyttjar den omgivande värmen i luften effektivt och överför den via en värmeväxlare till poolvattnet.

Pahlén använder en ombination av optimerade komponenter såsom värmeväxlare, köldmedel, elektronisk expansionsventil och programvara för att få en mycket hög verkningsgrad, COP. Testade enligt Europeiska standarden 14511 av TÜV, ett oberoende testinstitut. 

Kompressorn som är värmepumpens hjärta är vald för maximal effekt, lång livslängd och låg ljudnivå, vilket säkerställer ett ekonomiskt och störningsfritt användande. Båda modellerna har en ny, modern design och har inga synliga skruvar i fronten. Ytterhöljet är konstruerat i tålig ABS-plast som eliminerar vibrationer och håller ljudnivån nere.

Modell PVP Inverter

Stort temperaturspann med överlägsen energieffektivitet. Låga ljudemissioner och startströmmar. 5 års garanti på kompressor och värmeväxlare.

Digital kontrollenhet med utökade funktioner. Övervakar låg- och högtryckspressostat, lågt vattenflöde och delta-temperatur (in/ut). Enheten kontrollerar även nätspänningen, samtliga givare och systemkommunikation. 

Smart- och Silence-drift

Silence-drift används för en tystare drift nattetid.

Smartläget anpassar automatiskt luftvärmepumpen automatiskt beroende på lufttemperatur och vattentemperatur för att snabbt och effektivt värma upp poolen till önskad badtemperatur.


Produktblad

Manual