Turbo Silence 10

29 900 kr
Artikelnummer: 34-180650
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Pålitlig poolvärmare från Welldana

  • Toppmodern inverter teknik
  • Välisolerat förstärkt aluminiumskåp
  • 9 givare - Helautomatisk temperaturkontroll
Teknisk specifikation
Modell:
AXR10
Värmeeffekt¹:
7,5 kW
Ineffekt:
0,18-1,53 kW
Kapacitet²:
20-40 m³
Ström:
0,78-6,65 A
Säkringstorlek:
10 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
6,9-4,8
Ljudnivå (1 m):
39,5 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
650 mm
Bredd:
893 mm
Djup:
432 mm
Vikt:
59 kg
Ref.nr:
34-180650

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

LADDA NER APPEN
Google Play store
Apple store

Effektiv och tyst pooluppvärmning med Welldana® Turbo Silence 10

Vill du ha en värmepump som ger effektiv uppvärmning av din pool till lägsta möjliga kostnad samtidigt som den är tyst och lätt att använda? Då är Welldana® Turbo Silence det perfekta valet för dig! Designad för att fungera även vid lufttemperaturer ner till -15 °C, har denna värmepump en 65% högre COP än på/av-modeller, vilket innebär att den ger hög prestanda till ett lågt pris.

Welldana® Turbo Silence har en inverterteknik och mjukstartare, vilket bidrar till att förhindra höga strömstötar och ökar livslängden på pumpen. Den har också en poolpumpstyrning som är extremt tyst, vilket gör att du kan njuta av en tyst och avkopplande poolupplevelse utan att störas av brusande ljud.

Värmepumpen har också ett välisolerat förstärkt aluminiumskåp, som skyddar den från rost och rekommenderas särskilt för kustområden. Med nio givare ger Welldana® Turbo Silence en helautomatisk temperaturkontroll och hög effekt för uppvärmning samt låg effekt för underhåll. COP är mellan 6,5 till 16 v / 26 °C lufttemperatur.

Turbo Silence-modellerna har en högeffektiv titanvärmeväxlare som fungerar lika bra för klor- och saltvattenbaserade pooler. För att garantera högsta prestanda rekommenderas en termisk poolfilt för att passa rekommenderad kapacitet, och om du är osäker, så rekommenderar vi att du går upp en storlek.

Welldana® Turbo Silence kommer med en 7 års garanti på kompressorn (Twin rotary Mitsubishi) och kan värma upp din pool till upp till 40 grader C. Dessutom har Turbo Silence-modellerna WI-FI inkluderat och är redo att användas. Köldmediet som används i denna värmepump är R32.

Med en värmeeffekt på 7,5 kW, kapacitet på 20-40 m³ och en ljudnivå på endast 39,5 dB vid 1 meter, är Welldana® Turbo Silence 10 det perfekta valet för att få en behaglig och tyst poolupplevelse året runt. Så varför vänta? Beställ din Welldana® Turbo Silence idag!