Leia Boxtak 4x8 med sarg

155 900 kr
Artikelnummer: 1131059
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Pooltak Leia i Box

I antracitgrå färg, är vår exklusiva boxserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida.

Leia i Box passar alla standardpooler på 3x6 och 4x8 meter. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Pooltaket Leia i Box passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Leia i Box har som standard 12 mm komfortskena på endast en sida. Du väljer själv vilken sida. På motsatt sida skenan, på den största sektionen, monteras skjutdörren. Med förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Leia i Box levereras som en byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

  • Profiler 70/54 mm i antracitgrå RAL7016
  • Komfortskenor 12 mm
  • Panel i klarplast (PC 3 mm)
  • Sektionslåsning med nyckel
  • 3 års materialgaranti

Förlängningsskenor till Leia säljs här
Förmontering av pooltak i box säljs här

Teknisk specifikation
800 x 400 cm med sarg

Mått inv L x B
868 x 468 cm
Mått utv L x B x H
876 x 524 x 78 cm
Antal sektioner
4 st

Leia i box är konstruerad så att skenan ska monteras direkt på horisontellt underlag, utan nedsänkt skena. Vill man sänka skenan är det viktigt att den skenlösa sidan hamnar på samma nivå. Vid nedsänkning kan problem med vindsäkringen uppstå.

LEVERANSSÄTT
Leverans av Leia i box sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av kranbil. Leia i färdigmonterade sektioner levereras alltid med hjälp av kranbil för att undvika transportskador.