Spa Håv

275 kr
199 kr
Artikelnummer: 2800100
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Tar bort smuts på vattenytan

Den här håven är den perfekta lösningen för att få bort den grova smutsen från din vattenyta. Med kanter täckta med en "non-scratch" yta kan du vara säker på att du inte skadar din pool eller spa när du använder den här håven. Den kan enkelt monteras på en teleskopstång, så du kan nå alla områden utan problem.

Om du har en pool eller en spa med mycket grov smuts, är den här håven ett måste. Du kan enkelt plocka upp sådant som blad, grenar och annan grov smuts med den här håven, så att du kan hålla vattenytan ren och fräsch. Den är också perfekt att använda om du har en pool med mycket föroreningar, eftersom den kan hjälpa till att få bort den oönskade smutsen.

Så om du vill ha en håv som kan ta bort den grova smutsen från vattenytan, är Delphin håven det perfekta valet. Den är enkel att använda, har en "non-scratch" yta och kan enkelt monteras på en teleskopstång, så att du kan nå alla områden utan problem. Så vänta inte längre - köp den här håven idag och börja hålla din pool eller spa ren och fräsch!