Badanka Enhörning vit

89 kr
Artikelnummer: 136177
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka, Enhörning, vit - gör badtiden magisk!

Denna söta badanka är formad som en vit enhörning, med en glittrande guldig horn och guldiga vingar. Den är den perfekta badkamrat för dina barn eller en rolig dekoration för poolen eller spabadet. Med sina mått på ca 8,5x7,5x8,5 cm är den lätt att ta med sig överallt.

Den vita enhörningsbadankan passar utmärkt för alla enhörningsfans eller de som gillar magiska varelser. Dess mjuka design gör den också perfekt för småbarn att leka med under badtiden. Lägg till en extra touch av magi och fantasi till din badupplevelse med denna söta badanka.

Tillverkad av högkvalitativt material som är både hållbart och säkert för användning i vatten. Denna badanka är enkel att rengöra och torka av efter användning. Passar perfekt för poolen och spabadet, eller varför inte använda den som en rolig dekoration i badrummet?

Gör badtiden till en magisk upplevelse med denna söta badanka i form av en vit enhörning!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.